Szakértő válaszol

Kérdezzen bátran, mi megválaszoljuk!

Biztosítás témakörben látogatóink és ügyfeleink által feltett kérdésekre válaszol szakértőnk:

Kérdezek


Gyöngyi
2014. január 28. 10:05
(Kisállat-biztosítás)
Érdeklődnek, hogy ha a kutyamnak prosztata megnagyobbodasa van és muszáj ivartalanitani ( van biztosítás, de lejár, most kell ujjat kötni) akkor arra fizet-e. Köszönöm
Tisztelt Gyöngyi!

Kérdésére válaszolva tájékoztatom, hogy a biztosítás csak abban az esetben nyújt fedezetet, ha a kár időpontjában a biztosított érvényes biztosítással rendelkezik.

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő, Kisállat-biztosítás

AEGONdirekt szakértő
Kisállat-biztosítás
 
 

Ely Lattes
2014. január 04. 20:17
(Kisállat-biztosítás)
Tisztelt biztosító! Érdeklődni szeretnék, hogy köthető-e biztosítás egy 4 éves kutyusra, aki epilepsziás, de már 1,5 éve tünetmentes úgy, hogy már gyógyszert sem szed. Köszönettel: Ely
Tisztelt Ely Lattes!

Levelére válaszolva tájékoztatom, hogy a kisállatára a biztosítás megköthető, de mint a szabályzatban is jelezzük, a kockázatviselés előtti betegségekre a biztosítás nem nyújt fedezetet.

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő, Kisállat-biztosítás

AEGONdirekt szakértő
Kisállat-biztosítás
 
 

Csordás Vendel
2013. december 03. 10:42
(Kárrendezés)
11/28 jelentetem be a cső törést.Ma járt nálam a kár szakértő ,Konyhába csőtörés véget levertek hat db csempét,hiba feltárása véget és ere a szakértő, csak hat db csempét számolt el. Kérdem én hogy lehet kipótolni ugyan olyan csempével,ha meg más fajtát rakatok bele ronda lesz, fel ázott a konyha szekrény és a szakértő szerint az oldalát kell kicserélni amit kb 7000ft összeget számolt maga az anyag+munkadíj+szállítási költség, szakértő hogyan hozta ki ezt az összeget, azt jó lenne tudni ?? Szeretném tudni csőtörés esetén milyen költségeket számolhatnak el,(nem oldalt kérdezek ahol ezt megnézhetem) választ szeretnék. Köszönettel
Tisztelt Csordás Vendel!

Az esemény pontos ismerete nélkül csak a következőket tudom válaszolni: Biztosítási módozatoktól függően csőtörés esetén a szakértő elszámolja (csak) a kár elhárításához szükséges feltárás, a technológiailag indokolt vezetékszakasz cseréjének és a helyreállításának a költségét. Az ingóságokban keletkezett károknál amennyiben javítható a tárgy az eredeti állapot visszaállításához szükséges javítási költséget vagy ha nem javítható gazdaságosan a pótlási értéket határozza meg a szakértő.

Üdvözlettel, Pintér Imre, Kárrendezési és felülvizsgálati vezető

Pintér Imre
Kárrendezési és felülvizsgálati vezető
 
 

Kka
2013. szeptember 22. 13:26
(Gépjármű-biztosítás)
Üdvözlöm! Eladtam a gépjárművemet. Ezt be kell vagy esetleg elektronikusan be lehet-e jelenteni valahol Önöknek?
Tisztelt Kka!

Kedves Érdeklődő! Az ugyfelszolg@aegon.hu e-mailcímre szíveskedjen elküldeni az adás-vételi szerződést és kérje a biztosítás lezárását.

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő

AEGONdirekt szakértő
 
 

Barta Sándor
2013. augusztus 20. 18:44
(Kisállat-biztosítás)
A kisállat-biztosítás téríti-e az ivartalanítás beavatkozási költségeit?
Tisztelt Barta Sándor!

Az ivartalanítás nem számít betegségek, így az nem kerül térítésre,kivéve, ha az ivartalanítási műtét elvégzése betegség miatt válik közvetlenül indokolttá.

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő, Kisállat-biztosítás

AEGONdirekt szakértő
Kisállat-biztosítás
 
 

Kérdezek