Balesetbiztosítás
Önhöz melyik illik?
Ismerje meg az Ön igényeire szabott csomagjainkat!
Lássuk »
Balesetbiztosítás

Érdemes balesetbiztosítást kötni? IGEN!

Különösképp veszélynek van kitéve, ha rendszeresen közlekedik autóval vagy gyalogosan,
ha aktívan tölti szabadidejét, vagy ha esetleg már az idősebb korosztályhoz tartozik.

Az Aegon Help balesetbiztosítás legfőbb előnyei Ön és családja számára:

Újszerű kockázatokra is védelmet nyújt
Újszerű kockázatokra is védelmet nyújt

A hagyományos elemek mellett, olyan speciális kockázatokat talál ebben a balesetbiztosításban, mint a szövődményes kullancscsípés, napégés. Ha balesetből eredően gyermekének szükségessé válik az elmaradt tanulmányok pótlása, vagy egy betegség esetén második orvosi szakvéleményt szeretne kérni, akkor is igénybe veheti a szolgáltatást a feltételek szerint.
 

Egészségügyi kockázatelbírálás nélkül biztosíthatja magát
Egészségügyi kockázatelbírálás nélkül biztosíthatja magát

Az Aegon Help balesetbiztosítás tartalmaz életbiztosítás típusú kockázati elemeket is, melyek esetében nincs szükség előzetes orvosi vizsgálatra vagy egészségügyi kockázatelbírálásra.
 

Egyénileg és családi változatban is megköthető
Egyénileg és családi változatban is megköthető

Családok esetében akár 6 személy kedvezményes biztosítására is lehetőség van, de a termék egy biztosítottra is igénybe vehető. Évente egyszer (évfordulókor) lehetősége van a biztosításba bevont személyek, vagy a szolgáltatások módosítására is.
 
 

Külföldön is védve lesz
Külföldön is védve lesz
 

Külföldi tartózkodása során sem kell aggódnia, mert a legtöbb kockázati elem esetében a biztosítás a világ bármely pontján érvényes. Kivétel ez alól a felelősségbiztosítás és a rablás biztosítási események, amelyeknek területi hatálya az Európai Unió tagállamai.
 

Ne csak a szerencsében bízzon! Kössön balesetbiztosítást, óvja magát és szeretteit!

Kiszámolom a biztosítási díjat »

A tájékoztatás nem teljes körű. Részletes terméktájékoztató itt »

Eltérő balesetbiztosítási védelemre van szüksége egy családnak, más igényei vannak egy üzletembernek, más kockázatnak van kitéve egy hivatásos sofőr, vagy a Z generáció.

Balesetbiztosításunkat a különféle élethelyzetek eltérő igényeinek megfelelően alakítottuk ki, és az egyes módozatokon belül is 2-3 féle csomag közül van lehetősége kiválasztani az igényeinek és pénztárcájának leginkább megfelelőbbet.

Sofőr balesetbiztosítás

Ön is hivatásos sofőr, vagy csak a napi teendők miatt ül állandóan az autójában? Ha igen, Önnek különösen fontos lehet a balesetbiztosítás. Bármennyire is rutinos vezető Ön, gyakran mások hibájából történik a közlekedési baleset. A sokat vezetők számára kialakított csomagjainkban leginkább a baleseti és a közlekedési balesetekhez kapcsolódó szolgáltatások kaptak légyeges hangsúlyt. A legolcsóbb csomag, egy 30 éves személy számára, már havi 988 Ft/hótól megköthető.

Mennyibe kerül? »

Gyerek balesetbiztosítás

A gyerekek életkorukból adódóan rosszabbul mérhetnek fel egy közlekedési helyzetet, de az iskolában vagy sportolás közben is megtörténhet velük a baj. Fontosnak tartottuk a számukra kialakított biztosításnál, a baleseti kockázatok mellett az elmaradt tanulmányok pótlásának támogatását is, hiszen, ha baleset miatt hosszabb ideig hiányoznak az iskolából, költséges magántanárra lehet szükség a lemaradás behozásához. Egy 6 éves gyermek számára már havi 732 Ft/hótól talál jó biztosítást.

Mennyibe kerül? »

Family balesetbiztosítás

A család mindennapi örömeink forrása, óriási kincs, melyet védeni kell. A családok számára kínált balesetbiztosításnál fontos hangsúly van a leggyakoribb baleseti elemeken, de belekerült a csomagba a baleseti eredetű keresőképtelenség is (ha a biztosított kereső családtag baleset miatt kiesik a munkából) valamint a gyerekek számára fontos elmaradt tanulmányok pótlása (ha baleset miatt a gyermek sokat hiányzik, és magántanárt kell fizetni). A családi módozatban maximum 6 személyre lehet biztosítást kötni. Egy átlagos 4 fős család (40 éves főbiztosítottra és 38, 10 és 8 éves társbiztosítottakra) biztosítási díja elérhető már havi 1711 Ft/hótól.

Mennyibe kerül? »

Business+ balesetbiztosítás

Az üzletemberek stresszes és rohanó életmódjukból adódóan számos veszélyhelyzetnek vannak kitéve, így nagyobb az esélye is egy nem várt baj bekövetkezésének. A számukra kínált biztosításnál mind a szolgáltatások számát mind a térítési limiteket tekintve igyekeztünk maximalizálni a biztosítás általnyújtott védelmet, mely olyan speciális elemeket is tartalmaz, mint a rablás vagy a második orvosi szakvélemény. Mindez egy 35 éves személy esetében már havi 2738 Ft/hótól elérhető.

Mennyibe kerül? »

50+ Senior balesetbiztosítás

Igaz, a baj bárkivel megtörténhet, de sajnos az idős embereknél életkorukból vagy megromlott egészségi állapotukból adódóan ez nagyobb eséllyel bekövetkezhet. Ezért mi gondoltunk az idősebb (50+-os) korosztályra is, és összeállítottunk egy számukra releváns balesetbiztosítást, mely elsősorban baleseti és egészségügyi elemekre helyezi a hangsúlyt, ráadásul előzetes egészségügyi kockázatelbírálás nélkül lehet a szerződést megkötni. A legolcsóbb senior balesetbiztosítás egy 55 éves embernek már havi 2495 Ft/hótól elérhető.

Mennyibe kerül? »

Z generáció balesetbiztosítás

A fiatalok, vagyis az 1990-es évek végén, vagy az után született nemzedék tartozik ennek a biztosításnak a célcsoportjába, akik egyre inkább felgyorsult életet élnek, és állandóan mozgásban vannak. Épp ebből eredően van szükségük egy olyan biztosításra melyben van baleseti védelem, de megtalálható benne az elmaradt tanulmányok pótlása, a szövődményes kullancscsípés, vagy akár a személyi okmányok pótlásának térítése. Így a fiatalok életmódjához igazodva akár a nyári fesztiválszezonban is jól jöhet ez a balesetbiztosítás, mely egy 16 éves fiatalra elérhető már havi 1091 Ft/hótól.

Mennyibe kerül? »

TIPP! Díjfizetési kedvezményt is kaphat!

A választott díjfizetési mód és ütem befolyásolja a biztosítási díjat. Válasszon rendszeres bankkártyás vagy csoportos beszedési fizetési módot, éves-, féléves-, vagy negyedéves díjfizetési rendszerességgel, és nézze meg az elérhető kedvezmények mértékét.

Ne feledje, a baj bárkivel, bárhol megtörténhet.
Gondoskodjon időben egy megfelelő balesetbiztosításról!

Szeretnék biztonságban lenni »

A tájékoztatás nem teljes körű. Részletes terméktájékoztató itt »

Legyen tudatában annak, mit vásárol meg!
Kapcsolódó dokumentumok
  • A biztosításhoz tartozó dokumentumokat, tájékoztatókat
    itt érheti el.
Kapcsolódó hírek

Nézze meg most, hogy mibe kerülne Önnek a Balesetbiztosítás.
A díjkalkuláció csupán néhány perc, és minden kötelezettségtől mentes.

Indítom a kalkulációt »

A tájékoztatás nem teljes körű. Részletes terméktájékoztató itt »