15%-os CASCO akció a nyári hőségben

Hűsítő akció indult július 13-án, szerdán az AEGONdirekt oldalán. Július 27-ig, vagyis 15 napon át 15 % extra kedvezménnyel élhetnek az új AEGON CASCO szerződők. Ráadásképpen ajándék balesetbiztosítás is jár a szerződéshez. CASCO kalkulátor használatával egyszerűen és gyorsan kiszámolhatja autójának CASCO biztosítását. Az autórádiós nyereményjátéknak köszönhetően már azzal is nyerhet, ha regisztrál és kiszámolja járműve CASCO díját.

A CASCO biztosítást sokan feleslegesnek és drágának tartják. Azonban ha saját hibánkból kárt okozunk, vagy a jég elveri autónkat a károk kijavítása akár több százezer forintba is kerülhet. A társadalom egy rétegének munkaeszköz az autó, míg egy másik rétegnek az a „luxus” amit még megengedhet magának. Ha nem rendelkezünk tartalékkal, nagy gondot okoz az autónk helyreállítása vagy egy esetleges lopáskár esetén az autónk pótlása.

Útitárs CASCO biztosításunkkal autóját megvédheti az elemi és tűzkárok, valamint üveg és törés károk ellen, ezek az alapbiztosításnak minősülő elemek. Igény szerint csomagjába választhat lopáskár, poggyászkár, kölcsöngépjármű vagy akár balesetbiztosítási kiegészítőt is.

Hogyan szerezhető további kedvezmény?

A CASCO akció különösen érdekes lehet családosok számára, ahol van 15 év alatti gyermek, vagy azok számára, akik az AEGON Biztosítónál rendelkeznek ugyan arra az autóra érvényes kötelező biztosítási szerződéssel, mert így a kedvezmény mértéke plusz 15%-kal növelhető.

A biztosítás díja tovább csökkenthető a bónusz fokozat figyelembe vételével, nagyobb önrész vállalásával, folyószámlás, éves díjfizetés megjelöléssel vagy a limitált szolgáltatású CASCO biztosítás megkötésével. A limitált szolgáltatás a csökkentett óradíjjal történő helyreállítás költségeit tartalmazza.

Külföldi utazásunk alatt is jól jöhet

Külföldi utazás során is segítségünkre lehet CASCO biztosításunk, mert biztosítási esemény bekövetkezésekor, a külföldön segítséget nyújtó CASCO partner véleménye alapján a biztosító meghatározza, hogy lehetőség van-e a jármű szükségjavítására vagy hazaszállítására, és azt, hogy ez milyen módon történjen. Amennyiben a szerződő rendelkezik lopáskár biztosítással, a biztosító - utólag - megtéríti a külföldön ellopott, vagy biztosítási eseménnyel összefüggésben üzemképtelenné vált járműben utazó személyek hazatérésének költségeit a biztosítási szerződés vonatkozó szabályai szerint.

CASCO biztosítás váltása

CASCO biztosítás váltására évfordulókor van lehetőség. Kérjük kötvényén ellenőrizze le évfordulójának dátumát! Amennyiben az Ön jelenlegi CASCO biztosítása díjnemfizetéssel szűnt meg, vagy most társaságunkhoz vált és jelenlegi szerződése díjnemfizetéssel fog megszűnni, úgy a díjnemfizetésből eredő esetleges következményekért (pl. CASCO bonus elvesztése, vagy az elmaradt díj behajtása) felelősséget vállalni nem tudunk, az Önt terheli.

Ajándék balesetbiztosítás

A balesetbiztosítási kiegészítő nem összekeverendő az ajándék balesetbiztosítással, amit most kapnak az akciós CASCO szerződést megkötő ügyfelek. A balesetbiztosítási kiegészítő csak akkor lesz csomagjában, ha azt beválasztja. A balesetbiztosítási kiegészítő elem kiterjed a gépjármű vezetőjének és a személygépkocsiban utazó személyek balesetből eredő halálára, meghatározott mértékű állandó egészségkárosodására, illetve múlékony sérülésére.

A 15 napig tartó akció keretében minden csomaghoz ajándékba adunk egy ingyenes balesetbiztosítást, mely a CASCO szerződés biztosítottjának, balesetből bekövetkező halála esetén nyújt fedezetet. Amennyiben a CASCO szerződés éves díja 70.000 Ft vagy annál kisebb akkor a térítési limit 500.000 Ft. Ha az éves díj meghaladja a 70.000 Ft-ot akkor a térítési limit 1.000.000 Ft.

Kérjük, használja CASCO kalkulátorunkat és tájékozódjon csomagjainkról és feltételeinkről.

Balesetmentes közlekedést kívánunk!

CASCO kalkulátor »