A casco túl drága... de mégis mihez viszonyítva?

Gyakran hallani a mára már szállóigévé vált mondatot, miszerint a casco túl drága. Szeretnénk Önnel megosztani, hogy ez miért nincs így és ezzel együtt eloszlatni ezt a tévhitet.

#@CASCO_BANNER1@#

Sokan nap, mint nap közlekedünk az autónkkal, gyakran nem is vesszük észre, mennyire megkönnyíti az életünket. Ön belegondolt már abba, mit tenne, ha másnap reggel az autójának csak hűlt helyét találná, vagy ha egy baleset következtében megrongálódna? Az ilyenkor szokásos procedúra kellemetlenségei mellett még jelentős anyagi veszteséggel is számolnia kell.

Tévhit, hogy csak új autóra éri meg cascot kötni! Nézze meg mennyiért biztosíthatja autóját!

Ön tudna meglévő megtakarításából új autót venni?

Ha nem, nagy valószínűséggel át kell szoknia a tömegközlekedésre, ami valljuk be, nem mindegyikünk kedvence. A zsúfolt járművek, az esetleges késések mindannyiunk életét megnehezítik. Ha az autója összetörik, tetemes összegeket is elkérhetnek annak megjavításáért. Arról már ne is beszéljünk, hogy esetleg munkaeszköznek használja autóját. Ilyen esetben akár még jövedelem kieséssel is számolnia kell.

Korábban valóban kevesen engedhették meg maguknak, hogy valódi védelmet vásároljanak autójuknak, azonban ma már ez nem igaz! Akár már kevesebb, mint havi 2000 forintért biztosíthat védelmet autójának. 

#@CASCOSLIDER_BANNER1@#