Casco akár 35 százalék kedvezménnyel: az AEGON-nál

Május elsejétől újabb kedvezményeket vezet be az AEGON Magyarország Zrt. a korábbi útitárs casco termékére. Az új biztosítást kötők a Cascoból 15 százalék, és a kötelező gépjármű felelősség-biztosításból legalább 30 százalék kedvezményt kaphatnak, ha van 15 év alatti gyermekük. További újdonság, hogy megemelt Partner kedvezménnyel honorálják (15%), ha a casco mellett egyidejűleg más biztosítást is az AEGON-nál kötnek az ügyfelek.

Elsőként a hazai gépjármű biztosítási piacon, május 1-jétől az AEGON Magyarország bevezeti a gyermekkedvezményt az Útitárs casco termékére is. "Ezzel lépéssel szeretné tovább erősíteni a cég azon szándékát, hogy a gyermekes családok az AEGON-ban találják meg azt a komplex biztosítói partnerüket, amely a család teljes biztosítási igényét (lakás-, élet-, nyugdíj-, és gépjármű biztosítás) jó szolgáltatással és kedvező áron tudja megoldani." - kommentálta a hírt Papp Lászlóné, az AEGON Magyarország Zrt. gépjármű biztosítási üzletágának vezetője.

Az új biztosítást kötő ügyfelek a cascóból 15 százalék a Kötelező Gépjármű felelősségbiztosításból legalább 30 százalék kedvezményt kaphatnak, ha van 15 év alatti gyermekük.

Szintén május elsejétől köthető, a kimondottan használt autókra (2 évesnél idősebb) szóló Útitárs casco, amelyet most egy limit kedvezményes kiegészítővel ajánl az AEGON. A limit kedvezményes verzió további 20 százalékkal csökkenti a biztosító egyébként is kedvező díját. Ezt a lehetőséget azoknak érdemes választani, akik az autójuk javítását egy visszafogottabb javítói óradíjjal működő szervizben is meg tudják oldani.

A limit kedvezmény megoldás lehet azoknak a családoknak is, akiknek a válság kapcsán jelentősen megnövekedett kiadásaikat kell csökkenteniük, hiszen így nem kell teljesen lemondaniuk a biztosítási védelemről.