Először Magyarországon: használat szerint fizethetsz cascodért

Sokan gondolják úgy, hogy ha keveset használják az autójukat, akkor felesleges kifizetni rá az éves cascot. A casco – eltekintve az elemi kár elleni, illetve a kiegészítő szolgáltatásoktól –, ugyanis törés és lopás ellen véd, de ennek a két kárnak nem vagyunk egyszerre kitéve: vagy áll az autó és akkor a lopás fenyegeti, vagy mozgásban van, ekkor a törés.

Először Magyarországon: használat szerint fizethetsz cascodért

Erre ad megoldást az Aegon Biztosító saját fejlesztése, a Magyarországon először elérhető okostelefonos biztosítás, a smartCASCO. Mindenféle egyéb eszköz megvásárlása nélkül, pusztán a saját telefonunk segítségével irányíthatjuk azt, hogy smartCASCO biztosításunk éppen milyen kár ellen nyújtson védelmet. Aszerint, hogy éppen vezetünk, vagy parkolunk, egyszerűen beállítjuk a telefonon, hogy milyen állásban legyen a smartCASCO, és percre pontosan annyit fizetünk az adott szolgáltatásért, amennyi ideig igénybe vettük azt. Így akár tízezreket spórolhatunk, és mégis biztonságban lehetünk.

Bármennyit is használjuk az autónkat, fontos a védelem, egy rövid úton is történhet baj, és akkor is, ha ritkán vezetünk. De mennyibe is kerül ez a Te autódra? Töltsd le ingyenesen a keretalkalmazást itt, és számold ki. Az alkalmazással kapcsolatos részletes információkért pedig böngészd az alkalmazás oldalát.