Így használhatja biztonságosan a GPS-t a telefonján vezetés közben

A vezetés közben történő telefonálás veszélyének kiküszöbölésére ott a headset, de még így is sokan kézbe veszik a telefonjukat az autóban, például, hogy a GPS segítségével tudakozódjanak a helyes irány felől. Szerencsére ez utóbbihoz is létezik egy olyan megoldás, melynek segítségével nem kell kézben tartanunk a telefonunkat, de azért a látómezőnkben marad, így rendszeresen ellenőrizni tudjuk a térképet.

Így használhatja biztonságosan a GPS-t a telefonján vezetés közben

Biztosan a helyén tartja a telefont

A GripStrip valójában egy ragadós kis lap, melynek segítségével a műszerfalra rögzíthetjük a mobiltelefont. Az eszköz polimer anyaga szinte mindent biztosan a helyén tart, amit csak hozzátapasztunk – na jó, a reggeli kávét azért nem, de annak úgyis ott a pohártartó. Igaz, a GripStrip eredetileg okostelefonokhoz és GPS-ekhez készült, de tarthatunk rajta például tollat, kulcsot vagy napszemüveget is.

A legforróbb nyarakon is használható

Az eszköz vízálló, bírja a magas hőmérsékletet és a tűző napot, és ha kezdi elveszíteni a ragadósságát, elég letörölni egy nedves ronggyal. A GripStrip mindkét oldala használható, bármilyen mágnes, tépőzár vagy ragasztó nélkül, és könnyű eltávolítani a felületről; nem hagy nyomot maga után. Érthető okok miatt azonban a légzsákot takaró elemekre inkább ne ragasszuk.

Vízszintes és függőleges felületekre egyaránt felragasztható

A GripStrip anyaga nem mérgező és hipoallergén; felragasztható vízszintes és függőleges felületekre egyaránt: a műszerfalra, asztalra, sőt, a falra is, ha annak nem szemcsés a felülete. A minőségi szilikonból készült eszköz mérete 15x7,5x0,2 cm. A hasznos kiegészítő háromféle színben (piros, fekete, kék) kapható, és 6,99 fontért (2900 forintért) elérhető a Firebox.com-on.