Önnek melyik családtagja a legfontosabb?

Ha azt kérdeznénk Öntől, melyik családtagja a legfontosabb, kit védene a leginkább, bizonyára azt válaszolná, hogy ez buta kérdés. Ebben egyetértünk Önnel, éppen ezért nem is kérjük arra, hogy válasszon.

A család mindennapi örömeink forrása, mindannyiunk számára óriási kincs, melyet védeni kell. Egy családban mindenki egyformán fontos, és nem szabad elfelejteni, hogy a baj bárkivel történhet.

Az Aegon családi balesetbiztosítása rendkívül alacsony éves díj ellenében nyújthat anyagi segítséget a családnak egy nem várt baleset bekövetkezése után. A biztosítás a család valamennyi, 75 év alatti, a megadott lakcímen élő tagjára kiterjed, és a díj nem függ a biztosított személyek számától.

Védje egész családját kevesebb, mint napi 11 forinttól! Nézze meg itt a pontos díjakat!

Az Aegon családi balesetbiztosítás legfőbb előnyei az Ön családja számára:

Ha érkezik a baba, azonnal biztonságba kerül!
Ha érkezik a baba, azonnal biztonságba kerül!

Ha bővül a család, nincs szükség új szerződésre, sőt még csak szólnia sem kell nekünk. A díj sem változik, hiszen az független a családtagok számától.
 

Mindenkire vonatkozik
A biztosítás díja nem függ az Ön családjának méretétől, mindenkire vonatkozik

A biztosítás legnagyobb előnye, hogy egyszerre védi szeretteit. Mindenki biztosított lehet, és a díj ugyanannyi marad.
 

3 perc és minden családtagja biztonságban van
3 perc és minden családtagja biztonságban van

A családi balesetbiztosítást 3 perc alatt megkötheti az interneten keresztül. A díjat bankkártyával fizetheti, így már holnaptól rendelkezik a védelemmel.
 

Baleseti védelem
Baleseti védelem

Akármennyire vigyázunk, baleset bárhol, bármikor, bárkivel történhet. Ilyenkor elég aggódni- és elintéznivalónk van, legalább a költségek miatt ne kelljen.
 

Tovább a díjszámításra