Biztosítási hírek

A hazai- és nemzetközi biztosítási piac hírei:


Tippek, hogy Te és kutyád legyetek az álom-albérlők! - 2. rész

2015-10-07 11:41:15, kisallat-biztositas

Sajnos napjainkban kijelenthetjük, hogy kutyával nehéz albérletet találni, mert kevés olyan főbérlő van az országban, aki szívesen fogadja a négylábú tartását. Sorozatunk első részében már számos ötletet kaptál a www.kutyabarathelyek.hu jóvoltából, hogy hogyan ismertetheted meg kedvencedet egy főbérlővel. Ezeket a hasznos tanácsokat most kiegészítjük azzal, hogy konkrétan mit tehetsz még, hogy a jó kapcsolat hosszútávon is megmaradjon.

Tippek, hogy elkerülhessük otthonunk kirablását

2015-09-23 09:50:40, lakasbiztositas

A modern technológia nem csak a mi életünket teszi könnyebbé, de sok esetben az értékeinkre utazó bűnözőkét is. Éppen ezért oda kell figyelnünk arra, hogy milyen információkat adunk meg és hol...

Biztonság a szállodában - mire kell odafigyelnünk?

2015-09-23 09:49:52, utasbiztositas

Ha utazunk - és sokan vannak, akik éppen ősszel veszik ki szabadságukat - nem mindegy, hogy milyen szállodában szállunk meg. Adunk néhány tippet, hogyan tudhatjuk értékeinket a legnagyobb biztonságban.

Fölösleges-e a nyugdíjra félretenni?

2015-09-23 09:48:57, nyugdijbiztositas

A legtöbben hajlamosak lehetünk úgy gondolni a nyugdíjra, mint arra az időszakra, amikor már gondtalanul élhetjük életünket. Amikor foglalkozhatunk hobbijainkkal, utazgathatunk, nem kell minden nap munkába járnunk és elviselnünk az ezzel járó stresszt. Sokszor azonban ebből a gondtalanságból kevés valósul meg, mert elfelejtünk felkészülni nyugdíjas éveinkre.

Iskolakezdés: az autósoknak is jobban kell figyelniük

2015-09-23 09:48:05, csaladi-balesetbiztositas

Szeptemberben gyermekek tízezrei lepik el az utcákat, akik éppen iskolába tartanak vagy haza a tanításból – sokan közülük pedig óvatlanul közlekednek, így az autósoktól nagyobb odafigyelésre van szükség.