Két díjat is kapott az AEGON Biztosító

Hetedik alkalommal nyitotta meg idén kapuit a Biztosításszakmai Konferencia és Kiállítás tegnap. Átadták a Szolgáltatásminőségi Verseny díjait is - az AEGON, a Generali-Providencia és a QBE Atlasz bizonyult a legjobbnak.

Az egyre komolyabb szakmai elismerést jelentő díj azokat a biztosítókat illeti, amelyek a független alkuszok szerint az elmúlt évben a legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtották. A személybiztosítások, illetve a lakossági vagyonbiztosítások terén egyaránt az AEGONMagyarország Általános Biztosító Zrt. volt a nyerő, a gépjármű-biztosítások kategóriában a Generali-Providencia Biztosító Zrt. volt a legjobb, a vállalati vagyonbiztosítások díját pedig a QBE Atlasz Biztosító Zrt. vihette haza.

A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) által szervezett eseményen a hazai biztosítók és biztosítási alkuszok keresnek közösen megoldásokat a biztosítási piac aktuális kérdéseire. Erre az összefogásra az idei évben a továbbra is gyengélkedő piac és a szektort is sújtó különadó hátterében különösen nagy szükség van - áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményben.

Papp Lajos, a FBAMSZ elnöke hangsúlyozta: minden eddiginél nyilvánvalóbb, hogy a biztosítási piac jelenlegi helyzete csak az érdekelt piaci szereplők szoros összefogásával javítható, s hogy a lehető legtöbb kérdésben közösen kell képviselni a szakma érdekeit.