Minőségi díjat kapott az AEGON biztosító

Idén is átadásra kerültek a Szolgáltatásminőségi Verseny díjait, mely a hazai biztosítói szakma legnagyobb kiállításán kerültek nyilvánosságra.

Idén 2009-ben már a hatodik alkalommal rendezték meg a Biztosításszakmai Konferencia és Kiállítást, melyet a két legnagyobb hazai alkuszszövetség, a FBAMSZ és a MABIASZ közösen szervezett. A rendezvény első napján adták át a biztosítók között zajló verseny díjait, melyen az AEGON biztosító bizonyult az egyik legeredményesebbnek.

A Minőségbiztosítási Verseny személybiztosítások kategóriájában az AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt. kapta meg a díjat, melyet a független alkuszok véleménye alapján a legszínvonalasabb szolgáltatónak bizonyult az elmúlt egy év alapján.

A rendezvény eredete közel másfél évtizedre nyúlik vissza, akkor még a független alkuszok találkozójaként indult, ma pedig már a biztosítási szakma legnagyobb rendezvényévé nőtte ki magát. Idén majd' 700 résztvevője volt a konferenciának, bankok, biztosítók és alkuszok tették tiszteletüket. A hazai biztosítók vezetői előadásokat tartottak, mely során megvitathatták a biztosítási szakma aktuális kérdéseit.