Kedvezmények a MOL Bubira

A közbringarendszer indulásakor számos kedvezmény él az almazöld kerékpárokra:

  • Az év végéig (2014. december 31-ig) használható, kedvezményes 3000 forintos MOL Bubi Start bérletet válthatnak azok, akik ismerkedni szeretnének Budapest új közbringa-rendszerével. A MOL Bubi Start bérlet 3000 forintba kerül, ebből 1500 forint felhasználható a félórás díjmentes használaton túl fizetendő díjakra, és 2014. december 31-éig érvényes.

Védje kerékpárját Aegon kerékpár- biztosítással akár szabadtéri lopás ellen is! Számoljon díjat itt!

  • Indulási kedvezményként a beindulást követő első időszakban (visszavonásig) az éves bérletet 18.900 forint helyett 12.000 forintért (5000 Ft felhasználható kerettel), a féléves bérletet pedig 12.500 Ft helyett 8000 forintért (3000 Ft felhasználható kerettel) vásárolhatják meg azok, akik hosszabb ideig és/vagy rendszeresen szeretnék használni a MOL Bubit.
  • Állandó kedvezményként az éves közösségi közlekedési BKK-bérlettel rendelkezők 50%-os kedvezményt kapnak az éves MOL Bubi bérlet árából. Szintén állandó kedvezmény, hogy a vásárlás napján érvényes tömegközlekedési szemeszterbérlettel rendelkező köz- és felsőoktatásban tanulók a féléves MOL Bubi bérletet 20% kedvezménnyel vásárolhatják meg. 

A bérletek a BKK Ügyfélközpontjaiban (Deák Ferenc tér M, Kelenföld vasútállomás M, Keleti pályaudvar M, BKK központi ügyfélszolgálatán, a Király utca és a Rumbach Sebestyén utca sarkán) vásárolhatók meg, a nagy érdeklődés okán azonban javasoljuk, hogy – a várakozás elkerülése érdekében – a molbubi.bkk.hu webcímen előzetesen regisztráljanak.

A MOL Bubi egy új közösségi közlekedési eszköz, amely biztosítja, hogy bárki egyszerűen kerékpárra pattanjon Budapesten. Célja, hogy olyanok számára is biztosítsa a városi kerékpározás kényelmét és gyorsaságát, akik valamiért nem tudják, vagy nem akarják a saját biciklijüket használni, akik ingáznak Budapestre és nem tudják egész nap maguknál tartani a biciklit, esetleg nincs is saját kerékpárjuk. Egyirányú közlekedésre is használható, azaz nem muszáj a visszautat is kerékpárral megtenni, például ha váratlanul eleredne az eső, nehéz csomagot kaptunk vagy összetalálkozunk egy autós ismerősünkkel, aki elvisz. Nem kell a lopás kockázatát viselni, ha használat után mindig gyűjtőállomáson rakja le használója a biciklit, annak sorsáért a továbbiakban már nem ő a felelős. Nem kell saját kerékpárral rendelkeznie, csak ki kell mennie egy gyűjtőállomáshoz és kivenni egy közbringát. Utazásuk minden szakaszát az arra legalkalmasabb eszközzel tehetik meg, távolabbról érkezve metróról, vonatról, távolsági buszról átszállhatnak kerékpárra, és a belváros utcáin már azzal tehetik meg az utat.

Forrás: http://molbubi.bkk.hu/