Újra kisállat biztosítás

Ha van kutyája vagy macskája, ez Önt is érdekelni fogja! Az Aegon kisállat-biztosítása korábban már számtalan ügyfélt óvott meg a magas állatorvosi költségektől, miközben extra védelmet garantált sok-sok házi kedvencnek. A népszerű biztosítási termék egy ideig szünetelt, de hamarosan újra megköthető lesz, csak az Aegon-nál!

Újra kisállat biztosítás

Mindannyian tudjuk, milyen torokszorító érzés, ha kis kedvencünk bajban van. Az Aegon abban segít, hogy egy ilyen helyzetben legalább az anyagiak miatt ne kelljen aggódni.

Hogy miért van szükség kisállat-biztosításra?

Miután a kisállatoknak – ellenben az emberekkel – nincs társadalombiztosításuk, így baleset vagy betegség esetén a gazdiknak kell megfizetniük az állatorvosi ellátás költségeit. Ez tízezrekbe, de esetenként akár százezrekbe is kerülhet!

Márpedig baleset bárhol, bármikor, bármilyen kisállattal történhet! Egy egyszerű izomrándulástól kezdve, a csonttöréseken keresztül, egészen a súlyos szemsérülésekig bezárólag hosszú a lista, és hosszú lehet a kezelés ideje is. Ez idő alatt Ön fizeti meg a röntgenezést, az altatást, a kezelések, az utókezelések és felhasznált eszközök költségeit.

Ahogy mi emberek, úgy házi kedvenceink is számos betegségtől szenvedhetnek. Ilyenkor szükségessé válhat számos laborvizsgálat: vérvétel, CT, EKG, ultrahang – ezek mind-mind súlyos ezer forintokba kerülnek. És akkor még nem beszéltünk a kezelés, illetve az utókezelés költségeiről.

Azzal, hogy kisállatot tartunk, vállaljuk annak minden felelősségét. Sajnos, egy kisállat számos kárt okozhat másoknak is, legyen az a közvetlen szomszédunk vagy egy ismeretlen személy. Az állatok kárt tehetnek autókban, kertekben, de akár másokat, embereket vagy más állatokat megtámadva, komoly anyagi károkat is okozhatnak – amit ugyancsak a gazdiknak kell megtéríteniük.

Az Aegon kisállat-biztosítás pontosan a fent felsorolt költségektől segít megkímélni Önt!

Ez a biztosítási termékünk egy évig szünetelt, de ezalatt több száz érdeklődő telefont és e-mailt kaptunk. Így közkívánatra hamarosan újra köthető lesz!

Ha Ön is biztonságban szeretné tudni kedvencét, figyelje az Aegon Biztosító weboldalait (aegondirekt.hu, aegon.hu) és a társaságtól érkező e-maileket!