INGYENES KALKULÁCIÓ Csak néhány kérdés, és látni fogja, mekkora anyagi segítségre számíthat baj esetén.

Kockázati életbiztosítás

A jövőt nem befolyásolhatjuk, de arról gondoskodhatunk, hogy családunk azonnali áthidaló anyagi segítséget kapjon, ha valami tragédia történik velünk.

A RetróCséb életbiztosítás 6 előnye az Ön számára

Fix, kedvező havidíj
Fix, kedvező havidíj

Havi 1990 forintért nyugodt lehet affelől, hogy családja azonnali áthidaló anyagi segítséghez jut, ha Önnel bármi történne.
 

A régi Cséb biztosítás megújulva
A régi Cséb biztosítás megújulva

Ha ismeri a régi Csébet, akkor ez annak minden előnyét tartalmazza felújított formában.
 

Azonnali anyagi segítség a bajban
Azonnali anyagi segítség a bajban

Amikor amúgy is annyi az idegeskedés és az intéznivaló, legalább az anyagiak miatt ne kelljen aggódni. A Biztosítás azonnali pénzügyi segítség a bajban.
 

Tragédia
Nemcsak a legszörnyűbb tragédia esetén segít

Váratlan baleset és betegség esetén is anyagi segítséget nyújt – ebben egyedülálló!
 

Nincs orvosi vizsgálat
Nincs orvosi vizsgálat

Nem kell hosszas huzavona során orvosi igazolásokat, papírokat beszereznie. Pár kattintással megkötheti.
 

Online
Online, könnyen köthető

Orvosi vizsgálat nincs, a kockázatelbírálás is online történik, Önnek ki sem kell mozdulnia otthonából.
 

Napi 65 forintért megveheti azt a nyugodt érzést, hogy szeretteinek akkor is kapnak egy azonnali áthidaló pénzügyi segítséget, ha Ön nem tud gondoskodni róluk. Számolja ki most hogy mekkora anyagi segítséget kapnának a bajban:

Indítom a kalkulációt! »

A tájékoztatás nem teljes körű. Részletes terméktájékoztató itt »

Az életbiztosításnak kötelezőnek kellene lennie, hiszen ez az egy módja annak, hogy valamennyire befolyásoljuk a jövőnket.
Ügyfeleink sem mind gondolták ezt mindig így, olvassa el történetüket.

Kovács Réka
Kovács Réka
Aegon ügyfél
Sokáig azt gondoltam, hogy nincs szükségem életbiztosításra, amíg az egyik szomszédom infarktusban váratlanul meg nem halt. A felesége egyedül nem tudta fizetni a számlákat és eltartani a gyerekeket, teljesen fizetésképtelenné váltak, el kellett költözniük. Nem akarom, hogy ez az enyéimmel valaha megtörténjen, azóta van életbiztosításom.
Mindig is fontosnak tartottam életbiztosítást kötni, de sokáig drága mulatságnak gondoltam. Az Aegonnál azonban már havi 1990 forintért úgy érezhetem, hogy biztonságba került a családom, és nem maradnak anyagi segítség nélkül, ha baleset ér, vagy meghalok. Nekem ez nagyon megéri.”
Zagyvári Tamás
Zagyvári Tamás
Aegon ügyfél
Ugye Ön sem vár tovább? Számolja ki itt ingyenesen, hogy
mennyi pénzt kap meg családja garantáltan, ha Önnel történne valami.

Most indítom a számítást »

A tájékoztatás nem teljes körű. Részletes terméktájékoztató itt »

Nem beszélünk mellé, minden kérdésre közérthetően válaszolunk.
Ezek a leggyakoribbak, Önnek is segítségére lehetnek.

Mikor fizet a RetroCséb életbiztosítás? A biztosított halála, súlyos munkaképtelensége (akár betegség, akár baleset miatt következik be), illetve baleseti eredetű rokkantsága, műtéte, kórházi tartózkodása, valamint csonttörése, égése esetén szolgáltatunk, azaz kifizetGyjük az adott eseményre vonatkozó biztosítási összeget. A RetróCSÉB tehát akkor nyújt segítséget, amikor egy váratlan baleset vagy betegség miatt nehéz anyagi helyzetbe kerülünk.
Tényleg fizet a biztosító? Az Aegon garantáltan fizet, ha a szerződő rendszeresen fizeti a díjat, és a biztosítási feltételek szerinti esemény (halál, baleset) a biztosítás időtartam alatt bekövetkezik.
Mekkora lehet a biztosítás időtartama, meddig él a biztosítás? Az Aegon RetróCSÉB szerződést minimum 5, maximum 25 évre kötheti meg, azonban fontos, hogy lejáratkor a biztosított nem lehet 65 évnél idősebb. Amennyiben a biztosított a tartam közben meghal, vagy súlyosan munkaképtelenné válik (ezt az illetékes hatóság állapítja meg), úgy a feltételek szerinti biztosítási összeg kifizetésével a szerződés megszűnik.
Mire figyeljek szerződéskötéskor? A biztosítás megkötésekor 6 havi várakozási idő áll fenn. Amennyiben ezen időszakon belül következik be a haláleset, vagy állapítanak meg rokkantsági járadékot a biztosítottnak, a feltételek értelmében nem szolgáltatunk. A balesetbiztosítási eseményekre viszont a 6 havi várakozási idő nem vonatkozik!
Visszavásárolható a szerződés? Lejáratkor van kifizetés? A RetróCSÉB tisztán kockázati biztosítás, a befizetett díj nem megtakarítási célokat szolgál, így a szerződésnek nincs visszavásárlási értéke. Sem lejáratkor, sem idő előtti megszüntetés esetén (pl. a díj nem fizetése) nem jár vissza pénz. Biztosítási esemény hiányában kifizetés nélkül szűnik meg a szerződés. Ha megtakarítási célokat is szolgáló életbiztosítás érdekli, kattintson ide: Megtakarításos életbiztosítás »
Ki nem kötheti meg? Nem köthetnek Aegon RetróCSÉB biztosítást azok, akik nyugdíj-, rehabilitációs- vagy rokkantsági ellátásban részesülnek, illetve akiknél ezek megállapítása folyamatban van. Minden személybiztosításnál szerepelnek úgynevezett kizárások is a szerződéses feltételekben, ezen esetekre nem terjed ki a kockázatviselésünk. Így például a szerződéskötéskor már fennálló betegséggel, sérüléssel össze függésben bekövetkező káreseményre nem térítünk.
gyik
A havi díj fix 1990 forint, bárki is köti a biztosítást. Számolja ki itt, hogy
Ön mekkora anyagi segítségre számíthat baj esetén.

Indítom a számítást most »

A tájékoztatás nem teljes körű. Részletes terméktájékoztató itt »

Legyen tudatában annak, mit vásárol meg!
Kapcsolódó dokumentumok
  • A biztosításhoz tartozó dokumentumokat, tájékoztatókat
    itt érheti el.
Kapcsolódó hírek

 

Indítom a kalkulációt »

A tájékoztatás nem teljes körű. Részletes terméktájékoztató itt »