Ha Aegon kötelező biztosítása mellé most lakásbiztosítást köt, mindkét biztosítás díját megfelezheti.
AKCIÓ FELTÉTELE:

Lakásbiztosítási akció:

2014. november 2-tól 2014. december 31-ig az AEGON.hu és az AEGONdirekt.hu weboldalakon lakásbiztosítás díjszámítást végző felhasználók számára az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. lakásbiztosítási akciót hirdet.

Az akcióban részt vehet bármilyen magyarországi állandó lakcímmel rendelkező legalább 18 éves személy, aki gépjármű tulajdonosaként vagy üzembentartójaként rendelkezik kötelező gépjármű felelősségbiztosítási, és nem rendelkezik sem a szerződő sem az ingatlan megóvásában érdekelt más személy az Aegon Biztosítónál élő lakásbiztosítási szerződéssel. Az akció keretén belül a felhasználó 50% díjkedvezménnyel köthet új Aegon Lakás- és Szabadidő Plusz „Felező” fantázianevű lakásbiztosítást. Az akció kizárólag új Aegon lakásbiztosításra („Felező csomag”) vonatkozik, már meglévő Aegon lakásbiztosítási szerződés átdolgozásával vagy módosításával nem lehet részt venni az akcióban. A Biztosító minimáldíjat alkalmaz az akció keretén belül is, amely alapján az 50% kedvezménnyel kínált díj sem lehet alacsonyabb, mint a minimáldíj.

Kötelező biztosítás 2015:

Ha új kötelező gépjármű-felelősségbiztosítását az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt.-nél köti meg, és ezzel egyidejűleg az előző pontban írt feltételek szerint új Aegon lakásbiztosítási szerződést is köt, a meghirdetett és érvényes díjszabás alapján 50% kedvezményre jogosult a kötelező biztosítás díjából, amennyiben kötéskor érvényes bonus-malus fokozata A0 vagy jobb besorolású. A Biztosító a kötelező biztosítás díjszabásában minimáldíjat alkalmaz, amely szerint az 50% kedvezménnyel csökkentett díj sem lehet alacsonyabb a minimáldíjnál.

Kérjük, használja kalkulátor programunkat a pontos díjak megismeréséhez!

«Vissza a kalkulátorhoz


Frissítés dátuma: 2014. november 10.