A PSZÁF és a kötelező kampány

A Pénzügyis Szervezetek Állami Felügyelete évente általában kétszer rak rendet a kötelező biztosítási kampány terén - ugyanis a nagy hajrában a biztosítók gyakran rossz adatokat közölnek, vagy rosszul állítják be kalkulátoraikat.

Ezek az ítéletek komolyan befolyásolhatják választásunkat, ezért érdemes megváltania váltással eme határozatokat. Szerencsére idén már mindkét nagy vizsgálat lefolyt, így már minden információ birtokában, hibás programok nélkül köthetünk kötelező biztosítást.

Mostani eredmények

A kisebb hiányosság büntetésén kívül idén a legbefolyásosabb határozata a PSZÁF-nek az volt, hogy betiltotta az egyes esetekben bónusz-megtartást balesetokozás során is lehetővé tevő kiegészítő biztosítást - amelyet négy biztosít, és a legnagyobb alkusz kínált. Továbbá 8 kötelező biztosítás kalkulátort is rendreutasított a szervezet - amelybe a godirekt.hu új, egyedi fejlesztésű turbó komplex kalkulátora nem szerepelt - tehát megerősítetten kiválóan működött. Ha ön is kíváncsi minden biztosító KGFB ajánlatára, akkor próbálja ki!