Elindult a kötelező biztosítás kampány

Pénteken elindult a kötelező biztosítási kampány, melyben eddig úgy tűnik, a nagy biztosítók diktálják a tempót az eddigiekkel szemben, mikor egy-egy kisebb biztosító a nagyon alacsony tarifáival nagyon sok csoportban a legkedvezőbb díjat hozta.

Még csak egy hétvége telt el, de már igen nagy az érdeklődés a jövő évi kötelező biztosítási díjak iránt. A kötelező biztosítások átlagdíja az előző évi 31 ezer forintról most 25 ezer forintra csökkent. A legtöbb biztosítónál növekednek a biztosításukat nem váltók díja, ám az AEGON Biztosító szeretné a meglévő ügyfeleinek is biztosítani a kedvezményt, így a többi biztosítóval ellentétben nem feltétlenül járnak rosszabbul azok az AEGON ügyfelek, akik most nem váltanak.

Az AEGON Biztosító idei díja nem csak saját ügyfeleinek kedvező, de a legtöbb esetben a még nem szerződött ügyfeleknek is a legkedvezőbb díjat ajánlja. Köszönhető ez annak, hogy a kedvező alapdíja mellett igénybe vehető kedvezményekkel ezt a díjat még tovább lehet csökkenteni.

Miután az AEGON Biztosító erős multinacionális háttérrel rendelkezik, ezért az ügyfelek megbízhatónak is találják, ami mostanában még fontosabb tényező lett a kötelező biztosító váltásakor, tekintettel a korábbi - gyengébb tőkeháttérrel rendelkező - biztosítók és biztosító egyesületek problémáira.