Meglévő és új ügyfeleknek is kedvez az AEGON Biztosító az idei gfb kampányban

Az AEGON Biztosító idén sem vállal részt, a kötelező biztosítások piacán zajló egyre kockázatosabb árversenyben, inkább a keresztértékesítésre helyezi a hangsúlyt.

Piacvezető lakásbiztosítóként a 2013-as kötelező biztosítási kampányban meghirdetett akcióival és kedvezményeivel törekszik eddigi lakásbiztosítási szerződéssel rendelkező ügyfeleinek megtartására valamint az új ügyfelek bizalmának elnyerésére is.

A biztosítónál már meglévő lakásbiztosítási ügyfelek, akik legalább 18.000 Ft-os éves díjú lakásbiztosítási szerződéssel rendelkeznek, és vállalják, hogy ezután a lakásbiztosításuk díját éves díjfizetéssel teljesítik, 50% kedvezményt kapnak a 2013-as kötelező biztosítási díjából. A díjkedvezmény érvényesítéséhez a kötelező megkötése során kell igényelni az extra partnerkedvezményt. Abban az esetben, ha a már meglévő lakásbiztosítás éves díja eléri a 18.000 Ft-ot, de az ügyfél nem szeretne áttérni az éves díjfizetésre, akkor partnerkedvezményt kaphat, ami szintén jelentős, 5000 Ft kedvezményt jelent a kötelező biztosítás díjából. Azok az új ügyfelek, akik a 2013. évi kötelező biztosításuk mellett legalább 18 000 forint/éves díjú új lakásbiztosítást is kötnek az AEGON Biztosítónál, felezhetik a kötelező biztosításuk és a lakásbiztosításuk díját is. A biztosítónál meglévő töréskárra is kiterjedő casco szerződéssel rendelkező ügyfelek szintén kaphatnak 2500 Ft partnerkedvezményt új kötelező biztosításuk árából, ha ugyan arra a gépjárműre szól a két szerződés.

A közvélekedés szerint a casco biztosítások nagyon drágák, és bár az utóbbi időben csökkentek a casco biztosítások díjai, sokan még mindig nem rendelkeznek gépjárművükre casco szerződéssel, csak a nevéből is adódó kötelező biztosítással. Az AEGON biztosító ezt vette alapul mikor elindította kiegészítő biztosításait, melyek önálló termékként megköthetőek a kötelező biztosítás mellé. A kiegészítő biztosítások előnye, hogy míg a gépjármű felelősségbiztosítás célja az általunk másoknak okozott károk térítése, a kiegészítő biztosítások viszont a saját kárunkat térítik a feltételek szerint. Kötelező biztosításunk mellé így kedvezményes áron köthetünk például vadkár kiegészítőt, vagy utasbiztosítás kiegészítőt, vagy rendszámra és forgalmi engedélyre szóló kiegészítőt.