A lakásbiztosítások új generációja

Magyarország vezető lakásbiztosítója az AEGON, az ügyfelek igényeit figyelembe véve teljesen átalakította lakásbiztosítási csomagjait. A hazai biztosítási gyakorlattal szemben ezentúl olyan lakásbiztosítási csomagokat köthetnek az ügyfelek, amelyet ők alakíthatnak évről évre a saját változó igényeikre szabva. Ez kétség kívül a lakásbiztosítások új generációját jelenti!

Személyre szabott védelem

Életünkben más-más kockázatok merülnek fel: van, akinek a viharok okozta károk költséges helyreállítása keseríti meg az életét, míg másokat betörők, besurranók károsítanak meg váratlanul. Az új lakás és szabadidő biztosítás a feltételek keretein belül rugalmasan illeszkedik otthonunk típusához és a szerződéskötés időpontjában, sőt a jövőben felmerülő biztosítási igényeinkhez. Különlegessége abban áll, hogy szerződésébe, az alapvető kockázatokon túl, további, a családjára jellemző biztosítási kockázatokat is bevonhatunk – külön díj ellenében -, például: kerti bútor, zuhanykabin, akvárium, stb. sérülése.

Középpontban az ember és mindennapi élete

Az új AEGON Lakás- és szabadidő-biztosítás középpontjában az ember áll és minden, ami értékes számára: az otthona, a családja, a munkahelye, az egészsége, az autója, egy utazás élménye, az ellenállhatatlan házikedvenc és szerettei mosolya.

Az új lakásbiztosítási csomagokba beépíthetjük például az okmányaink, kulcsaink bank- vagy hitelkártyánk elvesztéséből fakadó károk elleni biztosítási védelmet, de akár felkészülhetünk arra is, ha kár esetén gyorsan szükségünk van egy megbízható szakemberre, akkor a nap 24 órájában rendelkezésünkre álljon a segítség.

A személyre szabható, modulos és csomagos változatban is elérhető termék rugalmasabban illeszkedik saját életünkben felmerülő kockázatok mértékéhez. Az alapkockázatok mellé biztonsági elemek választhatók, melyek segítségével teljes körűvé tehetők vagyontárgyaink védelme, és az életvitel biztonsága.

Egyéb választható szolgáltatások, modulok:

 1. Betöréses lopás, rongálás, rablás
 2. Besurranás
 3. Készpénz és értékpapír
 4. Vízkár
 5. Beázás
 6. Elfolyt víz
 7. Üvegtörés
 8. Kiegészítő üvegtörés
 9. Különleges üvegek
 10. Vállalkozások üvegbiztosítása
 11. Füst- és koromszennyezés
 12. Napkollektorok, napelemek
 13. Vandalizmus, leszerelés, graffiti
 14. Szabadban tárolt vagyontárgyak
 15. Elvesztés, elveszés
 16. Kerti növényzet
 17. Sportfelszerelés
 18. Fagyasztott élelmiszerek romlása
 19. Általános házállattartói felelősségbiztosítás
 20. Balesetbiztosítás
 21. Élet- és műtéti biztosítás
 22. Kockázati életbiztosítás
 23. Utasbiztosítás
 24. Kisállat biztosítás
 25. Kiterjesztett garancia szolgáltatás
 26. Munkanélküliség esetére díjátvállalás
 27. Garázsban tárolt személygépjármű biztosítása
 28. Lakásdoktor szolgáltatás