Családi házak biztosítása

Családi ház, ikerház vagy sorház ingatlantulajdonosok értékeinek védelmében az AEGON Biztosító új lakás és szabadidő biztosítás csomagjai közül az említett ingatlanokkal rendelkezők életére szabott Családi lakásbiztosítási csomagokat is piacra dobott.

Ön mindent megtett háza értékének védelme érdekében?

Sokan megfeledkeznek arról, hogy házuk értékének megőrzéséhez az önhibáján kívüli balszerencsés események, természeti csapások és a betörök ellen is védekezni kell. Sőt családi házak, iker- és sorházak esetében számos jellemző kockázat van, ami elleni védelmet érdemes beépíteni a lakásbiztosításba.

AMagyarország legnagyobb lakásbiztosítója, az AEGON Biztosító most kifejezetten családi házak, ikerházak és sorházak biztosítására több csomagot is összeállított, amelyek ezen ingatlantulajdonosak életére jellemző legjellemzőbb károkra nyújt speciális szolgáltatásokat.

Új Családi lakásbiztosítás csomagok

 1. Családi Mini
  Alapkockázatok
  Különleges üveg
 2. Családi Opti
  Alapkockázatok
  Különleges üveg
  Szabadban tartott vagyontárgyak
  Lakásdoktor
 3. Családi Maxi
  Alapkockázatok
  Különleges üveg
  Szabadban tartott vagyontárgyak
  Lakásdoktor
  Munkanélküliség
  Napkollektor
  Vandalizmus

Alapkockázatok biztosítása

Minden csomaggal legalább 14 káresemény elleni védelem vásárolható, hisz az alább felsoroltak ellen minden Családi csomag védelmet biztosít:

Alapkockázatok

A Családi csomagok szintén tartalmazzák az üveg, betöréses lopás, rongálás, rablás és vízkár, tűz nélküli füst és korom, beázás károk elleni alapvédelmet és a felelősségbiztosítást.

Panel kockázatok

Egyéb szolgáltatások

Az Az AEGON biztosító új Családi lakásbiztosítás csomagjainak mindegyike tartalmazza az alapkockázatok biztosításán felül a következő kiegészítőket:

Különleges üveg
A törött, repedt üveg, tükör balesetveszélyes és látványban is rontja a lakás összképét. Általában törekszünk arra, hogy minél gyorsabban kicseréljük. Ez a szolgáltatás védelmet nyújt az ingóságok körében üvegfelülettel rendelkező tárgyak törés-, illetve repedéskáraira.
Védhetjük például az üvegasztalt, a zuhanykabint, az akváriumot, a tűzhelyek üvegkerámia főzőlapját vagy üvegtetejét.

Ha szűken gazdálkodhatunk a pénztárcánkkal, ez a Családi Mini lakásbiztosítási csomag, ami véd minket.

Családi Mini: Alapkockázatok, Különleges üveg

Ha a minimum csomagnál jobb védelemre vágyik, ami optimálisan védi otthonát, akkor Önnek a Családi Opti csomagot ajánljuk. A Családi Opti csomag a különleges üveg kiegészítőn túl még tartalmazza a következő szolgáltatásokat:

Lakásdoktor
A nap 24 órájában sokféle kár érheti otthonunkat, és ha nincs gyors és szakszerű segítség, a kár halmozottan jelentkezik. A lakásdoktor a nap 24 órájában, hétvégén és ünnepnap is rövid időn belül, szakszerűen helyreállítja az eredeti állapotot. Hasznos szolgáltatás vészelhárításnál.

Szabadban tartott vagyontárgyak
Használati jellegénél fogva szabadban lévő ingóságokban, mint például kerti bútorban, hintaágyban, napernyőben, grillsütőben, kerti gyerekjátékban, mobil medencében, átmenetileg napközben kint hagyott kerékpárban vagy babakocsiban az alapbiztosítási események által okozott, valamint a rongálás vagy eltulajdonítás miatt keletkező károk ellen nyújt védelmet ez a szolgáltatás.

Családi Opti: Alapkockázatok, Különleges üveg, Szabadban tartott vagyontárgyak, Lakásdoktor

Ha az ár másodlagos és a legjobb szolgáltatást nyújtó Családi lakásbiztosítás csomagot akarja, akkor válassza a Családi Maxi csomagot, ami a következő eddig nem említett extra szolgáltatásokat tartalmazza.

Vandalizmus, leszerelés, graffiti
Az épületek és építmények külső felületén vagy a talajhoz rögzített, használati jellegénél fogva szabadban lévő épületfelszerelési tárgyak rongálása, leszerelése és eltulajdonítása miatti helyreállítási és újra-beszerzési költségek, illetve graffitik miatti helyreállítási költségek elleni védelmet biztosít. A fent említett tárgyakhoz tartozik például a kaputelefon külső egysége, a kapunyitó motor, a klíma, a külső riasztó egység, a postaláda, a kerítés és kapu elemek, a rögzített lámpatestek, a rögzített játszótéri játékok és az ereszcsatorna.

Elfolyt víz
Megtéríti a biztosító a biztosított épületben vagy annak ingatlanán bekövetkezett csőtörés miatt elfolyt víz értékét. A szolgáltatás biztosítási évenként egy alkalommal vehető igénybe.

Munkanélküliség
Ez a kiegészítő szolgáltatás biztosít minket arról, hogy a biztosítási védelem akkor is megmarad, ha átmeneti anyagi nehézségek miatt a díjfizetés elmarad. Amennyiben a szerződő elveszíti munkáját, majd ezt követően a munkaügyi központ nyilvántartásába veszi, 6 havi díjnak megfelelő szolgáltatást nyújt a biztosító, melyet a következő 6 havi díjba beszámít.

Napkollektorok és napelemek
Az épület részét képező, többszázezer forintos értéket képviselő napkollektorok többszörözhető védelmét biztosítja ez a szolgáltatás. Napkollektorokban vagy napelemekben az alapbiztosítási események vagy egyéb okból bekövetkező törés és repedéskárok költségeitől vagy vandalizmussal, eltulajdonítással okozott károk költségeitől kímélhet meg minket.

Családi Maxi: Alapkockázatok, Különleges üveg, Szabadban tartott vagyontárgyak, Lakásdoktor, Munkanélküliség, Napkollektor, Vandalizmus