Hogy válasszunk lakásbiztosítást?

A lakásbiztosítások hatalmas változásokon mentek keresztül az elmúlt pár évben. Egyrészt mind a kárügyintézés, mind a kötés sokkal egyszerűbbé vált a modern kor eszközeinek segítségével (példaként az egyre népszerűbbé váló lakásbiztosítás kalkulátort érdemes kiemelni), másrészt maga a színvonal is emelkedett.

A szolgáltatások köre is extrém módon kitágult: elhagyott bankkártyára, napelemre, vagy épp áramszünet miatt kiolvadt és ezért megromlott előfagyasztott pulykahúsra éppúgy lehet kiegészítőt kötni, mint adatvesztésre, graffitire, vagy a kutyánk által okozott harapás költségtérítésére.

Hogy válasszunk?

Hasonló módon szélesedett az akciók, kedvezmények és ajándékok köre, így közel sem biztos, hogy valóban az a lakásbiztosítás a legolcsóbb, amelyik elsőre annak látszik. Ezért nagy gondban vagyunk, ha olyan lakásbiztosítást akarunk választani, ami számunkra legjobb, és ezen fellelhetők közt a legolcsóbb is. A lakásbiztosítás kalkulátorok tökéletes megoldást kínálnak az érdeklődők számára, hogy naprakészen, több biztosító ajánlatát is megjelenítve akár személyre szabott ajánlatot készítsünk.