Lakásbiztosítás panellakóknak

Az AEGON Biztosító új lakás és szabadidő biztosítás csomagjai közül a lakótelepi panellakással rendelkezők életére szabott panel lakásbiztosítási csomagokat is találunk.

Költséges panel bajok

A panellakók többsége már tisztában lehet azzal, mivel is jár egy panellakó élete. Nemcsak lakásuk állapota számít, hisz hiába újították fel a belső teret, ha régiek a csövek és a hirtelen csőtörés eláztatja őket. Gyakran a szomszéd se ússza meg szárazon az ilyen váratlan balszerencsés eseményeket.

A társasház állapota, tehát befolyásolja az értékeit fenyegető kockázatokat. Érdemes idejében végig gondolni, milyen költséges káresemények érhetik mindennapi panellakó életében.

Vajon rendelkezik üvegasztallal? Félti néha attól, hogy eltörik, mikor a gyermekei a lakásban játszanak?
Van a lakásban akvárium, aminek repedése folytán a kiszivárgó víz tönkreteheti a parkettát?
Csőtörés estén, mikor hirtelen zúdul ki nagy mennyiségű víz, van olyan szakember, aki gyors és megbízható segítséget tud Önnek nyújtani a baj megfékezésében?

Új Panel lakásbiztosítás csomagok

 1. Panel Mini
  Alapkockázatok
  Elvesztés
  Munkanélküliség
 2. Panel Opti
  Alapkockázatok
  Munkanélküliség
  Különleges üveg
  Lakásdoktor
 3. Panel Maxi
  Alapkockázatok
  Elvesztés
  Munkanélküliség
  Különleges üveg
  Lakásdoktor

Alapkockázatok biztosítása

Minden csomaggal legalább 14 káresemény elleni védelem vásárolható, hisz az alább felsoroltak ellen minden Panel csomag védelmet biztosít:

Alapkockázatok

A Panel csomagok szintén tartalmazzák az üveg, betöréses lopás, rongálás, rablás és vízkár, tűz nélküli füst és korom, beázás károk elleni alapvédelmet és a felelősségbiztosítást.

Panel kockázatok

Egyéb szolgáltatások

Az AEGON biztosító új Panel lakásbiztosítás csomagjainak mindegyike tartalmazza az alapkockázatok biztosításán felül a következő kiegészítőket:

Elvesztés
Az egyik leggyakrabban előforduló kockázat. Figyelmetlenségből, kapkodásból adódóan elveszíthetjük kulcsainkat, bankkártyánkat vagy személyes iratainkat. Most limit nélkül, évente egyszer térítésre kerül a zárcsere, sőt az okmányok pótlásának, letiltásának költsége is.

Munkanélküliség
Ez a kiegészítő szolgáltatás biztosít minket arról, hogy a biztosítási védelem akkor is megmarad, ha átmeneti anyagi nehézségek miatt a díjfizetés elmarad. Amennyiben a szerződő elveszíti munkáját, majd ezt követően a munkaügyi központ nyilvántartásába veszi, 6 havi díjnak megfelelő szolgáltatást nyújt a biztosító, melyet a következő 6 havi díjba beszámít.

Ha szűken gazdálkodhatunk a pénztárcánkkal, ez a Panel Mini lakásbiztosítási csomag, ami véd minket.

Panel Mini: Alapkockázatok, Elvesztés, Munkanélküliség

Ha a minimum csomagnál jobb védelemre vágyik, ami optimálisan védi panellakását, akkor Önnek a Panel Opti csomagot ajánljuk. A Panel Opti csomag a munkanélküliség kiegészítőn túl még tartalmazza a következő szolgáltatásokat:

Különleges üveg
A törött, repedt üveg, tükör balesetveszélyes és látványban is rontja a lakás összképét. Általában törekszünk arra, hogy minél gyorsabban kicseréljük. Ez a szolgáltatás védelmet nyújt az ingóságok körében üvegfelülettel rendelkező tárgyak törés-, illetve repedéskáraira.
Védhetjük például az üvegasztalt, a zuhanykabint, az akváriumot, a tűzhelyek üvegkerámia főzőlapját vagy üvegtetejét.

Lakásdoktor
A nap 24 órájában sokféle kár érheti otthonunkat, és ha nincs gyors és szakszerű segítség, a kár halmozottan jelentkezik. A lakásdoktor a nap 24 órájában, hétvégén és ünnepnap is rövid időn belül, szakszerűen helyreállítja az eredeti állapotot. Hasznos szolgáltatás vészelhárításnál.

Panel Opti: Alapkockázatok, Munkanélküliség, Különleges üveg, Lakásdoktor

Ha az ár másodlagos és a legjobb szolgáltatást nyújtó panel csomagot akarja, akkor válassza a Panel Maxi csomagot, amiben a fent felsoroltak mindegyike megtalálható.

Panel Maxi: Alapkockázatok, Elvesztés, Munkanélküliség, Különleges üveg, Lakásdoktor