Nyaralóbiztosítás

Jó hír a nyaralóval rendelkezőknek, hogy az AEGON Biztosító új lakás és szabadidő biztosítás csomagjai közül kifejezetten nyaralók biztosítására létrehozta a Nyaraló lakásbiztosítási csomagokat.

A magára hagyott nyaraló mint érték védelme

A hírek és statisztikák többször bebizonyították, hogy a nyaralók kedvelt betörési célpontok, hisz nem állandóan lakott és őrzött ingatlanokról van szó. Gyakran akár hívatlan vendég is beköltözhet engedély nélkül. A behatolók nemcsak értékeit vihetik el, de akár nagyobb kárt okoznak az épületben is. A lopás és rongálás költségei ellen is védhet a nyaralóbiztosítás.

Ha jól választ lakásbiztosítást nyaralójára, akkor nemcsak a betörés és vandalizmus ellen, de különböző elemi csapások által okozott károk ellen is védelmet vásárolhat. Ezen események bekövetkezte távolléte miatti késő észlelésből fakadóan többszörösen költséges károkat okozhatnak a nyaraló tulajdonosának.

Sokan megfeledkeznek arról, hogy házuk értékének megőrzéséhez az önhibáján kívüli balszerencsés események, természeti csapások és a betörök ellen is védekezni kell.

Ön már védi nyaralóját nyaralóbiztosítással?

Magyarország legnagyobb lakásbiztosítója, az AEGON Biztosító kifejezetten nyaralók biztosítására több csomagot is összeállított, amelyek nyaralóval rendelkező ingatlantulajdonosoknak nyújt speciális szolgáltatásokat a legjellemzőbb károkra.

Nyaraló lakásbiztosítás csomagok

 1. Nyaraló Mini
  Alapkockázatok
  Elfolyt víz
 2. Nyaraló Opti
  Alapkockázatok
  Különleges üveg
  Elfolyt víz
 3. Nyaraló Maxi
  Alapkockázatok
  Különleges üveg
  Elfolyt víz
  Lakásdoktor

Alapkockázatok biztosítása

Minden csomaggal legalább 14 káresemény elleni védelem vásárolható, hisz az alább felsoroltak ellen minden Nyaraló csomag védelmet biztosít:

Alapkockázatok

A Nyaraló csomagok szintén tartalmazzák az üveg, betöréses lopás, rongálás, rablás és vízkár, tűz nélküli füst és korom, beázás károk elleni alapvédelmet és a felelősségbiztosítást.

Panel kockázatok

Egyéb szolgáltatások

Az AEGON biztosító Nyaraló lakásbiztosítás csomagjainak mindegyike tartalmazza az alapkockázatok biztosításán felül a következő kiegészítőt:

Elfolyt víz
Ritkán látogatott nyaralóépület esetében a csőtörés észlelése és az elhárítás között eltelt időben rengeteg költséges kár érhet minket az elfolyt víz miatt. Ezen biztosítási szolgáltatás keretén belül megtéríti a biztosító a biztosított épületben vagy annak ingatlanán bekövetkezett csőtörés miatt elfolyt víz értékét. A szolgáltatás biztosítási évenként egy alkalommal vehető igénybe.

Nyaraló Mini: Alapkockázatok, Elfolyt víz

Ha szűken gazdálkodhatunk a pénztárcánkkal, ez a Nyaraló Mini lakásbiztosítási csomag, ami véd minket.

Ha a minimum csomagnál jobb védelemre vágyik, ami optimálisan védi nyaralóját, akkor Önnek a Nyaraló Opti csomagot ajánljuk. A Nyaraló Opti csomag az elfolyt víz kiegészítőn túl még tartalmazza a következő szolgáltatást:

Különleges üveg
A törött, repedt üveg, tükör balesetveszélyes és látványban is rontja a nyaraló összképét. Általában törekszünk arra, hogy minél gyorsabban kicseréljük. Ez a szolgáltatás védelmet nyújt az ingóságok körében üvegfelülettel rendelkező tárgyak törés-, illetve repedéskáraira.

Védhetjük például az üvegasztalt, a zuhanykabint, az akváriumot, a tűzhelyek üvegkerámia főzőlapját vagy üvegtetejét.

Nyaraló Opti: Alapkockázatok, Elfolyt víz, Különleges üveg

Ha az ár másodlagos és a legjobb szolgáltatást nyújtó Nyaraló lakásbiztosítás csomagot akarja, akkor válassza a Nyaraló Maxi csomagot, ami a következő eddig nem említett extra szolgáltatást is tartalmazza.

Lakásdoktor
A nap 24 órájában sokféle kár érheti nyaralónkat, és ha nincs gyors és szakszerű segítség, a kár halmozottan jelentkezik. A lakásdoktor a nap 24 órájában, hétvégén és ünnepnap is rövid időn belül, szakszerűen helyreállítja az eredeti állapotot. Hasznos szolgáltatás vészelhárításnál.

Nyaraló Maxi: Alapkockázatok, Elfolyt víz, Különleges üveg, Lakásdoktor