Lakásbiztosítás hírek

A hazai- és nemzetközi biztosítási piac lakásbiztosítással kapcsolatos hírei:


Betörőriasztó fények otthonába

2015-03-17 12:58:26, lakasbiztositas

Mivel a betörések jelentős része akkor történik, amikor a háziak nincsenek otthon, érthető, ha otthonukat elhagyva is igyekeznek mindent megtenni azért, hogy ne derüljön ki a távollétük. Ennek érdekében például nem ajánlott a közösségi oldalakon közölni az elutazás tényét, illetve érdemes „felokosítani” az otthonunkat, hogy egy beépített automatizmus időnként felkapcsoljon egyes lámpákat a megtévesztés érdekében.

Magyarázzuk az apró betűt

2015-03-17 12:49:33, lakasbiztositas

Biztosítási szerződések megkötésekor felmerülhetnek bizonyos fogalmak, kifejezések, amelyek jelentésével jobb, ha tisztában vagyunk, a későbbi félreértések elkerülése végett. Az egyik leggyakrabban előforduló ilyen kifejezés a minimális mechanikai védelem. A következőkben ennek jelentését igyekszünk tisztázni, hogy laikus olvasóink is nagyobb biztonságban érezhessék magukat szerződésükkel a kezükben!

Babaráccsal a legkisebbek biztonságáért

2015-02-19 15:08:19, lakasbiztositas

A család bővülésével otthonunk még biztonságosabbá tétele elsődlegessé válik. Ha a gyermek már jár, vagy legalábbis mászik, fokozott körültekintéssel kell eljárnunk. A babarács segítségével gondoskodhatunk arról, hogy a család legkisebb tagjai ne eshessenek le a lépcsőn, illetve ne jussanak be azon helyiségbe, ahol balesetveszély állhat fenn.

Milyen az igazi biztonságos bejárati ajtó?

2015-02-19 15:06:22, lakasbiztositas

Otthonunk bejárati ajtaja az egyik leghatékonyabb akadály az illetéktelen behatolók számára – azaz csak akkor, ha egy valóban biztonságos, masszív, és szinte feltörhetetlen modellt választunk. Ezzel elriaszthatjuk azokat a kevésbé profi betörőket, akik két otthon közül azt választják, amelybe láthatóan egyszerűbb bejutni.

Év végi díjeső az Aegon Magyarországnak

2015-01-19 08:52:08, lakasbiztositas

A 2014-es év az Aegon Magyarország egyik legsikeresebb éve volt: ügyfeleink, a szakma és az üzleti partnereink is számos díjjal ismerték el munkánkat. Másodszor is elnyertük az Év pénzintézete díjat a Figyelő Top 200 gálán, a Legjobb biztosítónak járó díjat, a Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban díjat, a CSR Hungary Díját, a Sándor Imre PR díjat és a European Excellence Awards pénzügyi kategóriájának fődíját is.