Átlag 13.157 forinttal kötünk nyugdíjbiztosítást az Interneten

Az Aegon Biztosító online kínálatában is elérhető nyugdíjbiztosítási termék iránti kereslet hónapok óta folyamatosan növekszik, november 15-ig már több mint 40.000 felhasználó használta azt az Internetes kalkulátor programot, ami megmutatja az adott felhasználó nyugdíjba vonulásának pontos napját, valamint azt, hogy mekkora összeg fog rendelkezésére állni, ha nyugdíjbiztosítási megtakarítást indít el, valamilyen meghatározott összegű havidíjjal.

#@NYUGDIJ_BANNER1@#

Az átlag ügyfél 43 éves és havi 13.157 forinttal köt nyugdíjbiztosítási szerződést

A 40.000 kalkulációt elemezve az azt lehet látni, hogy átlagosan az emberek 13.157 forinttal készítettek kalkulációkat, a legkisebb összeg az Aegon Relax Nyugdíjbiztosításának minimáldíja, azaz 6.000 forint volt, míg a legmagasabb összeg havi 230.000 forint. A biztosítás nem csak kalkuláló, de azt meg is vásárló felhasználók átlag életkora 43 év, a legfiatalabb ügyfél 18 éves, míg a legidősebb 58 éves, akinek így közelítőleg 7 év megtakarítási ideje van hátra nyugdíjazásáig. 

Táblagépet is kaphatunk, ha nyugdíjbiztosítást vásárolunk online

Az Aegon Biztosító november 31-ig tartó akciójában most ajándék táblagépet kapnak azok a felhasználók, akik nyugdíjbiztosítási szerződést kötnek online és teljesítik az akció feltételeit: a kezdő havidíj összege legalább 8.000 forint, két havi díjat az ügyfél megfizet és 60 nap elteltével is érvényes a biztosítás. Ha tehát a Kedves Olvasó mostanában gondolkodott nyugdíjcélú megtakarításról, érdemes az Aegon weboldalát meglátogatni és a kalkulációt elvégezni, hiszen most garantált hozam mellé garantált ajándék jár.