Garantált hozam mellé garantált tablet

Az Aegon Biztosító nyugdíjbiztosítási akciót hirdet „Garantált hozam mellé garantált tablet” címmel.

Szinte naponta elhangzik valahol, hogy a mai nyugdíjrendszer által nyújtott lehetőségek sajnos nem teszik lehetővé, hogy a munkás éveink alatt megszokott anyagi létet éljük tovább, így még a nyugalmazás előtt érdemes elgondolkoznunk azon, milyen életszínvonalon szeretnénk élni a későbbiekben.

Nyugdíjbiztosítás évi 20%-os adójóváírással, és garantált hozammal, befektetési kockázatok nélkül. Számolja ki, milyen mértékű kiegészítésre számíthat a nyugdíjbiztosítással!

Mit kell tudni az Aegon Relax Nyugdíjbiztosításról?

  • egyesíti a nyugdíjcélú megtakarítás és az életbiztosítás előnyeit
  • minimum 10 évre köthető, az öregségi nyugdíjkorhatár betöltésekor jár le: minél korábban kezdi el a megtakarítást, annál nagyobb összeg gyűlik össze
  • annyit tesz félre, amennyit szeretne: annyit kérünk, minimum 8.000 Ft-ot takarítson meg havonta
  • tőke garantált, így befektetési kockázatoktól mentes
  • 2%-os garantált hozam, így biztos lehet abban, hogy félretett pénze évről-évre gyarapszik
  • a 2%-on felül elért hozamot 100%-ban jóváírjuk Önnek
  • a magyar állam a megtakarítása után 20%-os adójóváírást biztosít, évente maximum 130.000 Ft-ot

TIPP! Kösse meg nyugdíjbiztosítását online, és az akciós feltételek teljesülése esetén garantáltan kap tőlünk egy MyAudio tabletet. Tovább a nyugdíjbiztosítás díjszámításra>>

Az akció részletes leírása:

2014. november 17-től 2014. december 14-ig az AEGON.hu és az AEGONdirekt.hu weboldalakon Aegon Relax Nyugdíjbiztosítás díjszámítást végző felhasználók számára az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. nyugdíjbiztosítási akciót hirdet „Garantált hozam mellé garantált tablet” címmel.

Az akcióban részt vehet bármilyen magyarországi állandó lakcímmel rendelkező, legalább 18 éves magyar állampolgár, aki a biztosítási feltételekben foglaltak szerint Aegon Relax Nyugdíjbiztosítás kötésére jogosult. Az akció keretén belül minden felhasználó, aki legalább 8000 forint havidíjas, új Aegon Relax nyugdíjbiztosítási szerződést köt online az Aegon.hu vagy az Aegondirekt.hu oldalon, és a szerződés létrejöttétől számított 2. hónapot követően a szerződés érvényesen, díjjal rendezetten fennál, az garantált ajándékba részesül. Az ajándékot az akciós feltételek teljesülése után juttatjuk el a szerződőnek.

Az ajándék egy myaudio next Q7 táblagép, vagy beszerzési nehézségek esetén teljesítményben azonos, más márkájú táblagép. Az akció kizárólag új Aegon Relax Nyugdíjbiztosításra vonatkozik, már meglévő Aegon nyugdíjbiztosítási szerződés átdolgozásával vagy módosításával nem lehet részt venni az akcióban. Felhívjuk figyelmet, hogy a szerződést - bármelyik fél - csak a biztosítási szabályzatban meghatározott módon szüntetheti meg.