Szakértő válaszol

Kérdezzen bátran, mi megválaszoljuk!

Biztosítás témakörben látogatóink és ügyfeleink által feltett kérdésekre válaszol szakértőnk:

Kérdezek


pataki béláné
2015. április 28. 18:21
(életbiztosítás)
azt szeretném mekérdezni hogy az élet biztositást kotnék menyibe kerulne egy honap ban és kulőn a ház biztositás is menyibe lene várom válaszát
Tisztelt pataki béláné!

A biztosítások kiszámításához szükség van adatokra, az árak nem fixek. Több díjat befolyásoló tényező is van. Kérem adja meg a telefonszámát és kollégám telefonon tájékoztatja a lehetőségekről.

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő, AEGONdirekt szakértő

AEGONdirekt szakértő
AEGONdirekt szakértő
 
 

Tóth István
2015. április 23. 14:32
(Kerékpár biztosítás)
Tisztelt AB! Szeretném meg kérdezni , hogy abban az esetben ha a lakat számzáras, tehát nincs hozzá kulcs, problémát okoz-e ez, a kárrendezés során, opti kerékpár biztosítás esetén. Abus bordo 6100 4 számjegyes zárról van szó. 15/7 biztonsági szint. Továbbá szeretném meg kérdezni , hogy mind a kerékpárról , mind a lakatról , névre szóló áfa-s számlát kell-e kárrendezés során bemutatni a rendőrségi jegyzőkönyvvel együtt ? Válaszát előre is köszönöm Tóth István.
Tisztelt Tóth István!

A Biztosító elfogadja a számzáras, magasabb biztonságú kerékpárzár alkalmazását. A lakatnak és a vásárlási számlának nem kell névre szólónak lenni. A szolgáltatás igénybevételének feltétele: a) a rendőrségnél vagy egyéb illetékes hatóságnál tett feljelentés, b) a rögzítéshez használt kerékpárzár/ak kulcsának vagy vásárlási számlájának bemutatása. Illetve többek között a a kerékpár típusát, vagy fantázianevét és alváz- vagy gyári számát tartalmazó garancialevél vagy számla. Bővebb tájékoztatást a Kerékpár biztosítás Szabályzatában olvashat: https://www.aegondirekt.hu//dokumentumok/mini-biztositas/kerekpar-szabalyzat.pdf

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő, AEGONdirekt szakértő

AEGONdirekt szakértő
AEGONdirekt szakértő
 
 

Erdei-Czégény Szilvia
2014. október 28. 13:21
(Kárrendezés)
Tisztelt Címzett! Jól értelmezem-e? A RetroCséb biztosításuk betegségből eredő kórházi kelezésre nem térít csak balesetből eredőre?
Tisztelt Erdei-Czégény Szilvia!

A RetroCséb biztosítás csak baleseti eredetű biztosítási eseményre térít. Tételesen felsorolva: haláleset baleseti eredetű rokkantság baleseti eredetű haláleset baleseti eredetű kórházi napi térítés baleseti eredetű műtéti térítés baleseti eredetű csonttörés baleseti eredetű égési sérülés

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő, AEGONdirekt szakértő

AEGONdirekt szakértő
AEGONdirekt szakértő
 
 

Szabó Evelin
2014. szeptember 13. 16:46
(Kisállat-biztosítás)
Érdeklődni szeretnék, hogy miért nem lehet jelenleg megkötni a kisállat biztosítást? Mi az oka, meddig tart ez vajon, van-e helyette másik? 2 hete mást sem csinàlok, mint minden létező biztosítót felkerestem és folyton az internetet bújom, de a megoldást nem találom. Várom válaszát!
Tisztelt Szabó Evelin!

Az elmúlt években több ezer ügyfél vásárolta meg az Aegon Biztosító kisállat biztosítását, így most már van kellő számú ügyfelünk és kellő számú kárunk is, ami alapján még jobb terméket szeretnénk kínálni a kisállat tulajdonosok számára. Látunk hibákat a termékben, látunk lehetőségeket, szeretnénk a szolgáltatási kört bővíteni, illetve a felelős kisállat-tartás gondolatát még jobban beleépíteni a termékbe. Bízunk benne, hogy hamarosan újra elérhető lesz a kisállat-biztosítás weboldalunkon.

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő, Kisállat-biztosítás

AEGONdirekt szakértő
Kisállat-biztosítás
 
 

Gyöngyi
2014. január 28. 10:05
(Kisállat-biztosítás)
Érdeklődnek, hogy ha a kutyamnak prosztata megnagyobbodasa van és muszáj ivartalanitani ( van biztosítás, de lejár, most kell ujjat kötni) akkor arra fizet-e. Köszönöm
Tisztelt Gyöngyi!

Kérdésére válaszolva tájékoztatom, hogy a biztosítás csak abban az esetben nyújt fedezetet, ha a kár időpontjában a biztosított érvényes biztosítással rendelkezik.

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő, Kisállat-biztosítás

AEGONdirekt szakértő
Kisállat-biztosítás
 
 

Kérdezek