Szakértő válaszol

Kérdezzen bátran, mi megválaszoljuk!

Biztosítás témakörben látogatóink és ügyfeleink által feltett kérdésekre válaszol szakértőnk:

Kérdezek


Erdei-Czégény Szilvia
2014. október 28. 13:21
(Kárrendezés)
Tisztelt Címzett! Jól értelmezem-e? A RetroCséb biztosításuk betegségből eredő kórházi kelezésre nem térít csak balesetből eredőre?
Tisztelt Erdei-Czégény Szilvia!

A RetroCséb biztosítás csak baleseti eredetű biztosítási eseményre térít. Tételesen felsorolva: haláleset baleseti eredetű rokkantság baleseti eredetű haláleset baleseti eredetű kórházi napi térítés baleseti eredetű műtéti térítés baleseti eredetű csonttörés baleseti eredetű égési sérülés

Üdvözlettel, Tápai István, Kárrendezési és felülvizsgálati vezető

Tápai István
Kárrendezési és felülvizsgálati vezető
 
 

Szabó Evelin
2014. szeptember 13. 16:46
(Kisállat-biztosítás)
Érdeklődni szeretnék, hogy miért nem lehet jelenleg megkötni a kisállat biztosítást? Mi az oka, meddig tart ez vajon, van-e helyette másik? 2 hete mást sem csinàlok, mint minden létező biztosítót felkerestem és folyton az internetet bújom, de a megoldást nem találom. Várom válaszát!
Tisztelt Szabó Evelin!

Az elmúlt években több ezer ügyfél vásárolta meg az Aegon Biztosító kisállat biztosítását, így most már van kellő számú ügyfelünk és kellő számú kárunk is, ami alapján még jobb terméket szeretnénk kínálni a kisállat tulajdonosok számára. Látunk hibákat a termékben, látunk lehetőségeket, szeretnénk a szolgáltatási kört bővíteni, illetve a felelős kisállat-tartás gondolatát még jobban beleépíteni a termékbe. Bízunk benne, hogy hamarosan újra elérhető lesz a kisállat-biztosítás weboldalunkon.

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő, Kisállat-biztosítás

AEGONdirekt szakértő
Kisállat-biztosítás
 
 

Gyöngyi
2014. január 28. 10:05
(Kisállat-biztosítás)
Érdeklődnek, hogy ha a kutyamnak prosztata megnagyobbodasa van és muszáj ivartalanitani ( van biztosítás, de lejár, most kell ujjat kötni) akkor arra fizet-e. Köszönöm
Tisztelt Gyöngyi!

Kérdésére válaszolva tájékoztatom, hogy a biztosítás csak abban az esetben nyújt fedezetet, ha a kár időpontjában a biztosított érvényes biztosítással rendelkezik.

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő, Kisállat-biztosítás

AEGONdirekt szakértő
Kisállat-biztosítás
 
 

Ely Lattes
2014. január 04. 20:17
(Kisállat-biztosítás)
Tisztelt biztosító! Érdeklődni szeretnék, hogy köthető-e biztosítás egy 4 éves kutyusra, aki epilepsziás, de már 1,5 éve tünetmentes úgy, hogy már gyógyszert sem szed. Köszönettel: Ely
Tisztelt Ely Lattes!

Levelére válaszolva tájékoztatom, hogy a kisállatára a biztosítás megköthető, de mint a szabályzatban is jelezzük, a kockázatviselés előtti betegségekre a biztosítás nem nyújt fedezetet.

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő, Kisállat-biztosítás

AEGONdirekt szakértő
Kisállat-biztosítás
 
 

Csordás Vendel
2013. december 03. 10:42
(Kárrendezés)
11/28 jelentetem be a cső törést.Ma járt nálam a kár szakértő ,Konyhába csőtörés véget levertek hat db csempét,hiba feltárása véget és ere a szakértő, csak hat db csempét számolt el. Kérdem én hogy lehet kipótolni ugyan olyan csempével,ha meg más fajtát rakatok bele ronda lesz, fel ázott a konyha szekrény és a szakértő szerint az oldalát kell kicserélni amit kb 7000ft összeget számolt maga az anyag+munkadíj+szállítási költség, szakértő hogyan hozta ki ezt az összeget, azt jó lenne tudni ?? Szeretném tudni csőtörés esetén milyen költségeket számolhatnak el,(nem oldalt kérdezek ahol ezt megnézhetem) választ szeretnék. Köszönettel
Tisztelt Csordás Vendel!

Az esemény pontos ismerete nélkül csak a következőket tudom válaszolni: Biztosítási módozatoktól függően csőtörés esetén a szakértő elszámolja (csak) a kár elhárításához szükséges feltárás, a technológiailag indokolt vezetékszakasz cseréjének és a helyreállításának a költségét. Az ingóságokban keletkezett károknál amennyiben javítható a tárgy az eredeti állapot visszaállításához szükséges javítási költséget vagy ha nem javítható gazdaságosan a pótlási értéket határozza meg a szakértő.

Üdvözlettel, Pintér Imre, Kárrendezési és felülvizsgálati vezető

Pintér Imre
Kárrendezési és felülvizsgálati vezető
 
 

Kérdezek