Szakértő válaszol

Kérdezzen bátran, mi megválaszoljuk!

Biztosítás témakörben látogatóink és ügyfeleink által feltett kérdésekre válaszol szakértőnk:

Kérdezek


DIVIACZKI ISTVÁNNÉ
2010. július 29. 13:33
(Hitel)
KŐSZŐNŐM VÁLASZUKAT ,CSAK AZ LENNE A KÉRDÉSEM ,HOGY NEM VAGYOK EGYIKNEK SEM A TAGJA ,HOGY LEHETNE VALAMIBE BELÉPNI. LAKÁSBIZTOSITÁSOM MÁR VAN .ESETLEG ÉLETBIZTÓSITÁST,HA LEHETNE..ÉS MÉG AZT SZERETNÉM TUDNI MENNYI JŐVEDELEM SZÜKSÉGES A SZEMÉLYI KŐLCSŐNHŐZ . KŐSZŐNETTEL:DIVIACZKI ISTVÁNNÉ
Tisztelt DIVIACZKI ISTVÁNNÉ!

Amennyiben életbiztosítást szeretne kötni, ajánlatot az alábbi linken tud kérni. Viszont felhívnám figyelmét, hogy személyi kölcsönt csak a visszavásárlási értékkel rendelkező biztosításra lehet felvenni, tehát cca. három évvel a biztosítás megkötése után. Önnek valószínűleg nem ez a jó megoldás. https://www.aegondirekt.hu/biztositas/eletbiztositas/eletbiztositas-ajanlatkeres.php

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő, Hitel szakértő

AEGONdirekt szakértő
Hitel szakértő
 
 

Galambos Éva
2010. július 25. 13:00
(Lakásbiztosítás)
Tisztelt Cím! Korábban felhívtak önöktől azzal a lehetőséggel, hogy létezik kiegészítő lakásbiztosítás, ha jól értettem olyasmiről volt szó, hogyha hirtelen csőtörés vagy valami más nem várt esemény következik be, akkor az azonnali kárelhártásban, helyreállításban segítséget nyújt a biztosító. Erről szeretnék bővebb felvilágosítást kapni. Köszönettel: Galambos Éva
Tisztelt Galambos Éva!

AEGON Lakásdoktor assistance szolgáltatás: A Biztosító vállalja a vészelhárítási és egyéb, háztartási assistance (gyors segítség), kisiparosi kivitelezői, javítói jellegű szolgáltatás megszervezését a következő szakmákban: • víz-, gáz-, fűtésszerelő • tetőfedő • üveges • villanyszerelő • duguláselhárító • zárjavító • lakatos Bővebben a http://www.aegondirekt.hu/dokumentumok/lakasbiztositas/csaladi_biztositas_szabalyzat.pdf linkre kattintva tájékozódhat. Részleteket a szabályzat 27. oldalán találja.

Üdvözlettel, Sáfár Éva, Lakásbiztosítás termékmenedzser

Sáfár Éva
Lakásbiztosítás termékmenedzser
 
 

Tóthné
2010. július 24. 19:55
(Kárrendezés)
Tisztelt Szakértő Úr! Azt szeretném kérdezni, hogy egy ismerősömnek káreseménye keletkezett július 3-án. A fagyasztószekrényben áramszünet miatt megromlottak a fagyasztott árúk. A káreseményt még nem jelentette, mert nincs még meg az áramszolgáltatótól az igazolás, de folyamatban van az ügy azt írták. Az lenne a kérdésem, hogy meddig lehet bejelenteni a kárt a biztosítónál? Előre is köszönöm válaszát!
Tisztelt Tóthné!

A kárbejelentést a szabályzat szerint a káresemény után 2 munkanapon belül meg kell tenni, de amennyiben a lényeges körülmények kideríthetőek, a kárt később is be lehet jelenteni.

Üdvözlettel, Varga Antal, Kárrendezési és felülvizsgálati vezető

Varga Antal
Kárrendezési és felülvizsgálati vezető
 
 

DIVIACZKI ISTVÁNNÉ
2010. július 23. 17:13
(Hitel)
személyi kőlcsőnt szeretnék ,rokkant nyugdijas vagyok ,kaphatok -e ,és mik a feltételek?
Tisztelt DIVIACZKI ISTVÁNNÉ!

A kölcsönt minden 18. életévét betöltött, cselekvőképes természetes személy igényelheti, aki rendelkezik az AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt-nél megkötött Aranyfonal, Aranyfonal 2000, Aranyforint 2000, Aranyfedezet 2000, Benefit, Távlat, Baba Program, GyógyForrás, Rezidencia plusz, Dinasztia, Invest Plus, AEGON Életpálya Program, Titánium, Mátrix Future I., Vénusz, Bama-Mama Program, Aktív Invest, Platinum életbiztosításossal, amely megfelel az alábbi kritériumoknak: * A biztosításon nem lehet kötvénykölcsön. * A biztosítás nem lehet díjmentesítve. * A biztosításon nem lehet egyéb hitelfedezeti záradék. A biztosítás szerződőjének az Adósnak kell lenni. A kölcsönfelvevő életkora a kölcsön végső lejáratának időpontjában abban az esetben haladhatja meg a 75. életévet.

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő, Hitel szakértő

AEGONdirekt szakértő
Hitel szakértő
 
 

Labancz Tünde
2010. július 23. 11:11
(Lakásbiztosítás)
A lakásbiztosítás megtéríti a kazán elromlását is vagy csak a kazán által okozott kárra fizet?
Tisztelt Labancz Tünde!

A kazán elromlása nem biztosítási esemény, hacsak nem vihar, árvíz, beomlás, vagy egyéb esemény következtében romlott el.

Üdvözlettel, Sáfár Éva, Lakásbiztosítás termékmenedzser

Sáfár Éva
Lakásbiztosítás termékmenedzser
 
 

Kérdezek