Szakértő válaszol

Kérdezzen bátran, mi megválaszoljuk!

Biztosítás témakörben látogatóink és ügyfeleink által feltett kérdésekre válaszol szakértőnk:

Kérdezek


Feri
2010. augusztus 26. 16:04
(Kisállat-biztosítás)
Tisztelt biztosító! Érdeklődnék, hogy a megkötéstől számított naptól mikor kezdődik a biztosító felelőssége baleset, betegség esetén? Lovas Ferenc
Tisztelt Feri!

A szerződéskötést követően a következő nap 0 órától lép érvénybe a kockázatviselés. Várakozási idő csupán a kisállat betegség biztosításánál áll fenn, a balesetnél nem. Ez a várakozási idő 3 hónap. Az ezen időszak alatt bekövetkező károkat nem fizeti ki a biztosító.

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő, Kisállat-biztosítás

AEGONdirekt szakértő
Kisállat-biztosítás
 
 

zsukovszky szilvia
2010. augusztus 25. 14:27
(Nyugdíjpénztár)
Hogyan vehetem fel a befizetett összeget?
Tisztelt zsukovszky szilvia!

Önkéntes pénztári tagság esetén legkorábban 10 év tagság után vehető fel, de ebben az esetben - ha nem vonult nyugdíjba - a fizetendő SZJA és egészségügyi hozzájárulás a megtakarításnak - az adómentes hozamon felüli összegnek - akár a felét is elviheti. Nyugdíjba vonuláskor vagy kizárólag hozam felvételekor a kifizetés adómentes.

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő

AEGONdirekt szakértő
 
 

buxbaum mihály
2010. augusztus 24. 14:28
(Nyugdíjpénztár)
én rokant nyugdijas vagyok rokantsági járulékot kapok magánnyugdij pénztáram van most lesz tiz évem fel szeretnék belöle veni valamenyit hogy ne keljen kölcsönt felveni nagy szükségem lenne a pénzre mert ahol lakunk ott sokáig nem lehetünk .
Tisztelt buxbaum mihály!

Lehetősége van felvenni a számláján lévő összeget. Ehhez juttassa el a mellékelt, kitöltött és aláírt szolgáltatási igénybejelentőt, valamint a nyugdíjmegállapító szervvel folytatott bármilyen levelezésnek vagy értesítésnek 1 db másolati példányát, illetve amennyiben már rendelkezik vele, akkor a nyugellátása megállapításáról szóló határozatának 1 db eredetivel megegyező másolati példányát az AEGON Magyarország Nyugdíjpénztár 1399 Budapest 62., Pf.: 717. címünkre.

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő

AEGONdirekt szakértő
 
 

Wéber András
2010. augusztus 21. 20:44
(Utasbiztosítás)
Tisztelt Szakértő! Szeptember 17-26.-ig Horvátországba utazunk Primostenbe. Mennyi 2 fő részére erre az időre az utasbiztosítást
Tisztelt Wéber András!

Több csomag közül van lehetősége választani. Ezek szolgáltatásban és díjban térnek el egymástól. Azt javasolnám Önnek, hogy https://www.aegondirekt.hu/biztositas/utasbiztositas/utasbiztositas-kalkulator.php linkre kattintva végezzen egy számítást. Ehhez csak pár adatot kell megadnia.

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő, Utasbiztosítás

AEGONdirekt szakértő
Utasbiztosítás
 
 

drs K.L. Maklari
2010. augusztus 14. 16:44
(Kisállat-biztosítás)
Tisztelt Biztosító! Nemsokára (körülbelül kettö hónap múlva) véglegesen hazaköltözünk Magyarországra három macskánkkal együtt. Mind a három ivartalanított, évenként rendszeresen oltott, chippel ellátott egészséges állat. Közülük kettö állat kb 13 éves, a harmadik kettö éves. Mind a három állatra van egészségügyi biztosításunk a Pet Plan biztosítónál. Azonban ez a biztosító nem vállalja tovább öket, ha az állatok külföldre költöznek. Természetesen tudjuk igazolni az állatok biztosítását az utólsó holland napunkig, de szeretnénk, ha Önöknél tudnánk folytatni a biztosításukat. Kérem, vizsgálják meg, lehetséges-e. Magasabb tarifa nem probléma. Szíves válaszukat várva Tisztelettel Maklári család
Tisztelt drs K.L. Maklari!

A kisállat-biztosítás szabályzatának értelmében csak az a kutya vagy macska biztosítható aki, már betöltötte a 6 hónapos életkort, de még nem töltötte be a születésétől számított 7. életévét. A már biztosított állatok esetében a biztosítási eseménynem ér véget a 7. életév betöltésével.

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő, Kisállat-biztosítás

AEGONdirekt szakértő
Kisállat-biztosítás
 
 

Kérdezek