Szakértő válaszol

Kérdezzen bátran, mi megválaszoljuk!

Biztosítás témakörben látogatóink és ügyfeleink által feltett kérdésekre válaszol szakértőnk:

Kérdezek


Maczkó Istvánné
2010. július 02. 13:22
(életbiztosítás)
Tisztelt Ügyintéző. Leányomnak 2002-ben életbiztosítást kötöttem 10 évest, az itteni biztosítós szerint nem vásárólható vissza, kérdem én mért fizet valaki tíz évig az akkori megállapodásnál nem erről tájékoztattak. várom válaszát. köszönöm. Maczkóné
Tisztelt Maczkó Istvánné!

Az Ön által megadott szerződésszám lakásbiztosításának szerződésazonosítója, melyet szintén 2002-ben kötött társaságunkkal. Kérjük, hogy életbiztosításának szerződésszámát is legyen szíves megadni, annak érdekében, hogy kérdésére válaszolhassunk. Telefonos Ügyfélszolgálatunk a 06-40/204-204-es telefonszámon szintén készséggel áll rendelkezésére.

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő, AEGONdirekt szakértő

AEGONdirekt szakértő
AEGONdirekt szakértő
 
 

Németh Katalin
2010. július 01. 21:39
(életbiztosítás)
Tisztelt Szakértő! Szemünk fénye biztosításom 1 év múlva lejár, 10 éves futamidőről. Befektetési kombinációm: Magyar Államkötvény 40% Magyar Részvény 20% Külföldi Államkötvény 30% Külföldi Részvény 10% Szeretném, a jelenlegi magas árfolyamokat rögzíteni, félek attól, hogy esetleg újra zuhannak az eredmények. Ön mit javasol, melyiket hagyjam meg, és melyik alapot csoportosítsam át biztonságos alapokba, és hová, milyen százalékban. Köszönöm válaszát, üdvözlettel: Németh Katalin
Tisztelt Németh Katalin!

Ön igen előrelátó. Igaza van, a tartam végeztével kedvező befektetési környezetben érdemes stabilizálni az elért eredményt. A lejárathoz közeledve valóban fontos elgondolkodni, hogy a biztosításban összegyűlt megtakarításokat biztonságos eszközalapba helyezzük, elkerülve ezzel az esetleges veszteségeket. Ennek megfelelően javasoljuk, hogy befektetéseit Pénzpiaci eszközalapba váltsa át. Az alap célja, hogy stabil, nagyon alacsony kockázatú befektetési formaként funkcionáljon, ám a banki hozamoknál magasabb hozamot nyújtson a befektetőknek. A részletes befektetési politikát a www.aegon.hu honlapunkon megtalálja. A váltás módjáról 40/204-204-es ügyfélszolgálati számunkon is tájékozódhat. Reméljük, elégedett lesz biztosítása szolgáltatásával és a későbbiekben is ügyfeleink között üdvözölhetjük.

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő, AEGONdirekt szakértő

AEGONdirekt szakértő
AEGONdirekt szakértő
 
 

Feri
2010. június 29. 16:02
(Kisállat-biztosítás)
Tisztelt biztosító! Érdeklődnék, hogy fizet kiterjed a biztosítás a kisállat sajnálatos halálára is? Baleset, fertőző betegség, szervi eredetű(pl gyomorcsavarodás.) Köszönettel: Feri
Tisztelt Feri!

Kérdésére válaszolva tájékoztatom, hogy a biztosító nem téríti meg a kisállat eutanáziájának költségeit, kivéve a kisállat megszüntethetetlen vagy csak hosszú időtartamú kezeléssel megszüntethető szenvedése esetében. nem téríti meg a kisállat tetemének szállításával, temetésével, elhamvasztásával vagy más módon történő kezelésével összefüggő költségeit.

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő, Kisállat-biztosítás

AEGONdirekt szakértő
Kisállat-biztosítás
 
 

Pál Judit
2010. június 27. 11:34
(Kisállat-biztosítás)
Tisztelt Ügyfélszolgálat! Albérletbe költözöm a kutyámmal és érdeklődni szeretnék, hogy kell e módosítani, ha igen milyen módon kell módosítanom, hogy változik a lakcímem, illetve a kutyám tartózkodási helye? Előre is köszönöm a segítséget.
Tisztelt Pál Judit!

Kérdésére válaszolva tájékoztatom, hogy a címváltozást írásban kell bejelenteni. A levelet az info@aegondirekt.hu címre szíveskedjen küldeni, kötvényszámot, egyéb azonosítót kérem a levélben feltüntetni.

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő, Kisállat-biztosítás

AEGONdirekt szakértő
Kisállat-biztosítás
 
 

fábián sándor
2010. június 26. 19:49
(Utasbiztosítás)
Tisztelt szakértő! Körülbelül másfél évre az USA-ba utazom tanulni. A feleségem, aki elkísér, 24 hetes terhes. Ebből adódóan amerikában fog szülni. Van-e bármiféle biztosítás, ami magában foglalná a terhességgel kapcsolatos rutin vizsgálatokat és a szülés költségeit.
Tisztelt fábián sándor!

Társaságunk széles körű fedezetvállalással, a szabályzatokban leírt feltételek mellett áll leendő és jelenlegi Ügyfeleink rendelkezésére, a termékeink között szereplő élet-, betegség- és balesetbiztosításokkal. Kórházi és a Műtéti biztosításaink meghatározott biztosítási eseményekre jelentenek fedezetet, nem költségfedező jellegűek (rutinvizsgálatokat és konkrét kórházi/műtéti költségeket nem fedeznek), hanem, a szabályzatokban leírt feltételek teljesülése esetén, meghatározott biztosítási összegek térítésére szólnak. (Kismamák biztosításkötéseivel kapcsolatban általában alkalmazott szabály, hogy – függően a várandósság során felmerülő esetleges problémáktól is – a terhesség 6. hónapjával bezárólag lehetséges biztosításkötés.) Az Ön által leírt konkrét igényre azonban, sajnálatos módon nem jelentenek megoldást a Kórházi és a Műtéti térítésre szóló biztosítási termékeink, egyrészt jellegük, másrészt a területi hatályuk miatt, a kint tartózkodásuk idejére. Egyéb, elsősorban élet- és balesetbiztosításaink azonban természetesen fedezetet jelentenek a nem várt esetleges problémákra nézve. A fentiek alapján, amerikai tartózkodásuk időtartamától is függően, mindenképpen célszerűnek látszik egyrészt utazási biztosítás megkötése, másrészt az amerikai szabályozás szerint legalkalmasabb biztosítási szerződés kiválasztása és megkötése, ott helyben.

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő, Utasbiztosítás

AEGONdirekt szakértő
Utasbiztosítás
 
 

Kérdezek