Szakértő válaszol

Kérdezzen bátran, mi megválaszoljuk!

Biztosítás témakörben látogatóink és ügyfeleink által feltett kérdésekre válaszol szakértőnk:

Kérdezek


hajdu lászló
2010. július 15. 16:02
(Lakásbiztosítás)
Tisztelt Szakértő Kérem írja meg, hogy ha az AB AEGONnál kötnék lakás biztosítást akkor jégverés, vagy vihar esetésén a családi házam vakolatában esett kárt téríti-e a biztosító ? Illetve ha, netalán tán betörnének hozzánk , UTJJGlegalacsonyabb védelmi szint esetén mekkora a legnagyobb kártérítési összeg ?
Tisztelt hajdu lászló!

Az AEGON biztosítónál létezik olyan prémium kategóriás termék, ami megtéríti a a jégverés és vihar által a homlokzatban okozott károkat, ez a Globál. Minimális mechanikai védelemnél (nem kell az ablakokra rács, az ajtókat legalább egy db biztonsági zár védje), a háztartási ingóságok betörésnél 5,4 M Ft értékig térülhetnek.

Üdvözlettel, Sáfár Éva, Lakásbiztosítás termékmenedzser

Sáfár Éva
Lakásbiztosítás termékmenedzser
 
 

Tóthné
2010. július 06. 18:31
(Kárrendezés)
Az lenne a kérdésem, hogy áramszünet miatt a mélyhűtőmben minden kiolvadt, megromlott. Sajnos fénykép nem készült a megromlott áruról, de az áramszolgáltatótól kértem igazolást az áramkimaradásról. A biztosításom ilyen káreseményre is szól, de nem tudom elég az áramszolgáltatótól kért igazolás a kárigény bejelentéshez? (Kb. 10 órán át nem volt áram)
Tisztelt Tóthné!

A kár rendezésnek feltétele, az áramkimaradás tényének, időtartamának, a kockázatviselés helye szerint illetékes áramszolgáltató által való igazolása. Ha Ön rendelkezik ezzel az igazolással, akkor bejelentheti a kárigényét. Ezt megteheti online az aegon.hu oldalon, vagy telefonon a 06-40/204-204 telefonszámon.

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő, AEGONdirekt szakértő

AEGONdirekt szakértő
AEGONdirekt szakértő
 
 

Janooch László
2010. július 05. 23:17
(Kötelező biztosítás)
Tisztelt Szakértő! Az elmúlt két évben,külföldi nyaralásaink előtt Önöktől igényeltük a nemzetközi zöldkártyát. Eddig,az Önök honlapján nagyon könnyen megtaláltam a keresett oldalt,kitöltöttem,elküldtem. Most hiába kerestem ezt az oldalt,nem találtam.Kérem,segítsen,hogy juthatnék hozzá a nemzetközi zöldkártyához. Segítségét előre is köszönöm. Janoch László
Tisztelt Janooch László!

Kérésére küldöm Önnek a linket, amin keresztül online tud zöldkártyát igényelni. http://www.aegon.hu/fontos-kozlemenyek/igenylesek.html Az oldalon a kapcsolódó dokumentumok dobozban találja az online igénylőlapot.

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő, AEGONdirekt szakértő

AEGONdirekt szakértő
AEGONdirekt szakértő
 
 

Csermák Jenő
2010. július 04. 18:10
(Lakásbiztosítás)
Ön szerint egy háromszintes 1979-ben épült családi ház tetején a vihar által eltört 2,5mx1m hul- lámpala cseréje ami a tetősík közepén van, anyaggal együtt, valamint a 11,5m tetőgerinc kúppala újra rakása megoldható-e az AEGON kárszakértő által jóindulatilag ajánlott 15 000 Ft-ból? További kérdésem, hogy a szuterin talajban levő része ami az esőzések során beázott és a vakolat lepotyogott, ezáltal újra kell vakolni vízzáró vakolattal - ez kb 30m2 - a kárszakértő szerint nem tartozik bele a biztosításba. Várom szíves válaszát!
Tisztelt Csermák Jenő!

A kérdésre nehéz a konkrét kárkép alapján válaszolni, azt javaslom szerezzen be árajánlatot a javításra és kérjen felülvizsgálatot.

Üdvözlettel, Sáfár Éva, Lakásbiztosítás termékmenedzser

Sáfár Éva
Lakásbiztosítás termékmenedzser
 
 

Maczkó Istvánné
2010. július 02. 13:22
(életbiztosítás)
Tisztelt Ügyintéző. Leányomnak 2002-ben életbiztosítást kötöttem 10 évest, az itteni biztosítós szerint nem vásárólható vissza, kérdem én mért fizet valaki tíz évig az akkori megállapodásnál nem erről tájékoztattak. várom válaszát. köszönöm. Maczkóné
Tisztelt Maczkó Istvánné!

Az Ön által megadott szerződésszám lakásbiztosításának szerződésazonosítója, melyet szintén 2002-ben kötött társaságunkkal. Kérjük, hogy életbiztosításának szerződésszámát is legyen szíves megadni, annak érdekében, hogy kérdésére válaszolhassunk. Telefonos Ügyfélszolgálatunk a 06-40/204-204-es telefonszámon szintén készséggel áll rendelkezésére.

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő, AEGONdirekt szakértő

AEGONdirekt szakértő
AEGONdirekt szakértő
 
 

Kérdezek