Szakértő válaszol

Kérdezzen bátran, mi megválaszoljuk!

Biztosítás témakörben látogatóink és ügyfeleink által feltett kérdésekre válaszol szakértőnk:

Kérdezek


Kálmán Róbertné
2010. március 04. 13:10
(Kisállat-biztosítás)
Abban az esetben köthetek-e biztosítást, és a kezelésekre fizetnek, amennyiben egy korábbi, 2009 októberi autóbalesetből származóan, jelenleg is kezelést kap a kutya, hidroterápiát, mágnes terápiát. Ezekre a kezelésekre is él a biztosítás? Ha megkötöm most, így hogy már bekövetkezett a baleset a hónapok során még a balesetből keletkező, származó kezelésekben is támogat a biztosító?
Tisztelt Kálmán Róbertné!

Az állatorvos kezelés csak akkor minősül biztosítási eseménynek, ha olyan baleset vagy betegség következménye, amely a biztosítási szerződés hatálya alatt kezdődött. Jelen feltételek szerint nem minősülnek biztosítási eseménynek az alábbi állatorvosi kezelések, és nem téríti meg a biztosító az alábbi állatorvosi kezelések költségeit: amely a kockázatviselés kezdete előtt kezdődött betegséggel,balesettel annak kiújulásával, vagy bekövetkezett balesettel kapcsolatban végeztek.

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő, Kisállat-biztosítás

AEGONdirekt szakértő
Kisállat-biztosítás
 
 

Varga Attila
2010. január 29. 13:34
(Kötelező biztosítás)
Tisztelt biztosító! Letöltöttem az email-ből a biztosítási szerződést ami 2010.01.31.-ig érvényes,de a csekket nem kaptam meg.Tovább is közlekedhetem az autóval?
Tisztelt Varga Attila!

Hivatkozva a 2009. évi LXII. törvény a kötelező gépjármű-felelősségbiztosításról, ami szerint a türelmi idő 60 napos tartamra módosult. "33. türelmi idő: a díj esedékességétől számított hatvannapos időszak, melynek a díj megfizetése nélkül történő leteltével a szerződés -amennyiben egyéb okból még nem szűnt meg -díjnemfizetéssel megszűnik;" A díjat át is utalhatja a 12001008-00312443-00100006 számlaszámra, hivatkozásként a rendszámot és az időszakot kell megjelölni.

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő, AEGONdirekt szakértő

AEGONdirekt szakértő
AEGONdirekt szakértő
 
 

Pataki Lajosné
2010. január 26. 19:31
(Lakásbiztosítás)
Üdv! Elnézést, de lakásbiztosításról van szó.... És semmilyen szerződést, vagy igazolást nem kaptam....azért érdeklődöm. Legyen kedves akkor utánanézni.Pataki Lajosné Putnok 3630 Arany J. út 46 Köszönöm.
Tisztelt Pataki Lajosné!

Szerződését rögzítésre került. január 26-án elkészült a kötvénye is, amit egy héten belül postai úton megkap.

Üdvözlettel, Sáfár Éva, Lakásbiztosítás termékmenedzser

Sáfár Éva
Lakásbiztosítás termékmenedzser
 
 

Pataki Lajosné
2010. január 24. 11:27
(Lakásbiztosítás)
Üdv! Decemberben a neten váltottam biztosítót,Önökhöz mentem át.De még semmi szerződést,vagy mást nem kaptam Önöktól,és már január vége felé járunk.Hogy áll a biztosításom, mikor kapik végre szerződést?Köszönöm
Tisztelt Pataki Lajosné!

A sikeres kötést követően kapott egy e-mail üzenetet, amiben megtalálja a szerződést és az igazolást. Jelen dokumentum 2010.01.31-ig érvényes, addig ezt célszerű az autóban tartani. Ez idő alatt megérkezik a kötvény és a csekk is.

Üdvözlettel, Sáfár Éva, Lakásbiztosítás termékmenedzser

Sáfár Éva
Lakásbiztosítás termékmenedzser
 
 

VÁMOSI GYŐRGY
2010. január 22. 22:21
(CASCO biztosítás)
LEHET-E CASCOT-KŐTNI EGY14 ÉVES AUTORA ÉS MENYI
Tisztelt VÁMOSI GYŐRGY!

Egy casco biztosítás kiszámításához az autó életkoránál több adatra van szükség. http://www.aegondirekt.hu/biztositas/casco-biztositas/casco-biztositas.php linkre kattintva pontosan és egyszerűen ki tudja számolni a casco biztosítás díját.

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő, AEGONdirekt szakértő

AEGONdirekt szakértő
AEGONdirekt szakértő
 
 

Kérdezek