Szakértő válaszol

Kérdezzen bátran, mi megválaszoljuk!

Biztosítás témakörben látogatóink és ügyfeleink által feltett kérdésekre válaszol szakértőnk:

Kérdezek


Vass Ottilia
2010. March 09. 09:18
(Kisállat-biztosítás)
Lóra köthető-e biztosítás???
Tisztelt Vass Ottilia!

Ez a biztosítási termék kizárólag kutya és macska kisállatokra köthető.

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő, Kisállat-biztosítás

AEGONdirekt szakértő
Kisállat-biztosítás
 
 

Dr Müller Erzsébet
2010. March 04. 13:14
(Lakásbiztosítás)
Olyan kérdéssel fordulok Önhöz, hogy egy nagy értékű /700 ezer forint körüli/ orvosi segédeszközre kötnek e biztosítást? Az eszközt sokat szállítom utcán, tömegközlekedési eszközökön. Lehet e lopás, rablás, rongálódásra kötni biztosítást Önöknél?
Tisztelt Dr Müller Erzsébet!

Csak az orvosi műszerre nem tudunk ajánlatot adni. Amennyiben ez az orvosi segédeszköz vállalati vagyon biztosítás egy része, úgy tudjuk biztosítani.

Üdvözlettel, Sáfár Éva, Lakásbiztosítás termékmenedzser

Sáfár Éva
Lakásbiztosítás termékmenedzser
 
 

Erőssné Kiss Ildikó
2010. March 04. 13:13
(Lakásbiztosítás)
Jó napot kívánok! Olyan kérdésem lenne, hogy a tegnapi nap folyamán csőtörésünk lett, és eláztatta az egész konyhát a víz. Ilyenkor mi a teendő, kinek szólhatunk, vagy egyáltalán a biztosító fizet csőtörés miatt? Várom válaszát. Köszönöm.
Tisztelt Erőssné Kiss Ildikó!

Amennyiben biztosítási szerződése az épületre vonatkozóan tartalmaz vízkárbiztosítást, a csőtörés okozta károkra kockázatban vagyunk. Kárbejelentését a szerződésszámra hivatkozva megteheti online (http://www.aegon.hu/ugyfelszolgalat/karbejelentes_szolgaltatasi_igenybejelentes/lakasbiztositas_karbejelentes) vagy hívja Információs Vonalunkat a 06-40/204-204-es telefonszámon. Ha szerződése Lakásdoktor kiegészítőt is tartalmaz, akkor a csőtörés kapcsán kialakult vészhelyzet azonnali elhárítására a 06-1-525-2737 telefonszámon hívhatja assistance szolgáltatásunkat is.

Üdvözlettel, Sáfár Éva, Lakásbiztosítás termékmenedzser

Sáfár Éva
Lakásbiztosítás termékmenedzser
 
 

Havasi Péter
2010. March 04. 13:11
(Kisállat-biztosítás)
Azzal a kéréssel fordulok Önökhöz, hogy visszamenőleg mondjuk január 1.-től köthetek-e biztosítást? Sajnos elütöttem a saját kutyámat álltam be a garázsba és a kocsi alá szaladt. Tegnap kellett megműteni és elég sokba került a dolog. Sajnos nem voltam előre látó nem tudtam,hogy van ilyen biztosítás is. Így csak kölcsönökből tudtam kifizetni a műtétet és gondoltam ha van rá mód akkor segítenének nekem. Tudom hogy ez nem tisztességes de ki az a mai világban?
Tisztelt Havasi Péter!

A biztosítási szabályzat nem teszi lehetővé egyik biztosítási forma visszamenőleges megkötését, így a kisállat-biztosítás esetében sincs erre mód.

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő, Kisállat-biztosítás

AEGONdirekt szakértő
Kisállat-biztosítás
 
 

Vida Orsolya
2010. March 04. 13:11
(Nyugdíjpénztár)
Tagi kölcsönt szeretnék igényelni, hogyan tehetem ezt, milyen feltételei vannak?
Tisztelt Vida Orsolya!

Tagi kölcsön felvétele a magánnyugdíjpénztárban nem lehetséges. Önkéntes pénztári ágazatban az egyéni számlán felhalmozott összeg legfeljebb 30%-a vehető fel kölcsönként, benyújtott kérelem útján, első ízben a várakozási idő harmadik évét követően. A kérelmet pénztárunk Igazgatótanácsa bírálja el, a döntésről illetve a kifizetés feltételeiről írásban tájékoztatjuk. A kölcsön lejárati ideje legfeljebb 12 hónap. Nem nyújtható tagi kölcsön, ha a tag a korábban felvett tagi kölcsönét nem fizette vissza, és a pénztár a hátralékot az egyéni nyugdíj számlával szemben érvényesítette, a tagnak tagi kölcsön tartozása van, a tag kilépési vagy átlépési szándékát a pénztárnak bejelentette, a tagnak tagi lekötése van.

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő

AEGONdirekt szakértő
 
 

Kérdezek