Szakértő válaszol

Kérdezzen bátran, mi megválaszoljuk!

Biztosítás témakörben látogatóink és ügyfeleink által feltett kérdésekre válaszol szakértőnk:

Kérdezek


Kovács Lászlóné
2009. november 06. 15:05
(Kötelező biztosítás)
Tisztelt AEGON Biztositó ! Nekem már régóta az Önök biztositójánál van minden biztositásom és szeretném megkérdezni,hogy a régi tagoknak is olcsóbb lesz a biztositásuk? Várom válaszukat. Tisztelettel: Kovács Lászlóné Dunaujváros.Liszt F.kert 8 3/2
Tisztelt Kovács Lászlóné!

Az AEGON-os ügyfelek a 2010-es évi indexált díjukat az alábbi linken számolhatják ki: https://www.aegondirekt.hu/biztositas/kotelezo-biztositas/kotelezo-biztositas-dijszamitas.php?bizt_ev=2010

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő, AEGONdirekt szakértő

AEGONdirekt szakértő
AEGONdirekt szakértő
 
 

karskó sándor
2009. november 06. 11:43
(Kötelező biztosítás)
Azt szeretném kérdezni hogy a meglévő biztosítást ami az AEGONnál van felmondjam vagy automatikusan a jövő évi díj csökken. Hogy jobb nekem.
Tisztelt karskó sándor!

Az AEGON 2010-es tarifája úgy lett kialakítva, hogy a meglévő AEGON ügyfél felmondással és újrakötéssel ugyan azt a díjat kapja mint az indexált díj. Tehát nem éri meg felmondani és újrakötni. Az AEGON-os ügyfelek a 2010-es évi indexált díjukat az alábbi linken számolhatják ki: https://www.aegondirekt.hu/biztositas/kotelezo-biztositas/kotelezo-biztositas-dijszamitas.php?bizt_ev=2010

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő, AEGONdirekt szakértő

AEGONdirekt szakértő
AEGONdirekt szakértő
 
 

Sándor
2009. november 05. 05:39
(Lakásbiztosítás)
Az 1 Ft-os lakásbiztosítás választásakor a 3 éves tartamkedvezményt automatikusan jelöli a gép. Két kérdésem van: - a 3 év alatt végig 1 Ft/hó lesz a díjam? - a szintén automatikusan beállított önrész vállaláson, vagy bármely kockázaton lehet e módosítani a tartam alatt? Ha igen, akkor azonnal teljes árra változik a díj? Előre is köszönöm a válaszokat. Üdvözlettel, egy győri lakos.
Tisztelt Sándor!

AZ első évben havi 1 forintért tudjuk kínálni lakásbiztosítási csomagunkat. FONTOS tudnia, hogy a további években is IGEN KEDVEZŐ, az egyébként hűségnyilatkozat nélkül kötött más AEGON lakásbiztosításokhoz képest is olcsóbb. A díjkalkuláció során tájékoztatjuk, mennyibe kerülne a lakásbiztosítás, ha nem lenne akció. Így Ön el tudja dönteni, élni kíván-e a lehetőséggel. Az önrész fix, azon nem tud változtatni.

Üdvözlettel, Sáfár Éva, Lakásbiztosítás termékmenedzser

Sáfár Éva
Lakásbiztosítás termékmenedzser
 
 

köves istván
2009. november 04. 08:14
(Gépjármű-biztosítás)
eddig online még soha nemváltottam biztositót.ha váltanék arról kapok - e értesitést vagy valami kézzelfogató dolgot ?az előző biztositómnál automatikusan meszünik a biztositásom,vagy bekel mennem felmondani és kérni bonuszigazolást?tényleg küldik-e rendszeresen negyedévente a csekkeket,vagy nekemkellesz utánna szaladgálnom?
Tisztelt köves istván!

A biztosításváltásról visszaigazoló emailt kap, ahonnan le tudja tölteni a kötelező biztosítás ajánlatát. Fontos, hogy ezt nem szükséges visszapostáznia. Csoportos beszedési megbízás esetén a megbízást kell visszaküldenie illetve valamely kedvezmény igénybevétele esetén a kedvezményről szóló igazolást. A kötvényt a későbbiekben fogja megkapni az ajánlat rögzítése után.Biztosítóváltás során a jelenlegi biztosítónak írásos felmondó levelet kell benyújtania, a felmondásnak legkésőbb december 1-én éjfélig kell beérkeznie a biztosítóhoz. Az új biztosító a bonusz igazolást a jelenlegi biztosítótól beszeri, abban az esetben, ha megadja az új biztosítónak az ehhez szükséges adatokat.

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő

AEGONdirekt szakértő
 
 

Kovács Norbert
2009. november 03. 19:16
(Kötelező biztosítás)
Érdeklődnék miért nem lehet idén társaságuknál felmondani, és újrakötni a kötelezőt?
Tisztelt Kovács Norbert!

Az AEGON 2010-es tarifája úgy lett kialakítva, hogy a meglévő AEGON ügyfél felmondással ás újrakötéssel ugyan azt a díjat kapja mint az indexált díj. Tehát nem éri meg felmondani és újrakötni.

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő, AEGONdirekt szakértő

AEGONdirekt szakértő
AEGONdirekt szakértő
 
 

Kérdezek