Szakértő válaszol

Kérdezzen bátran, mi megválaszoljuk!

Biztosítás témakörben látogatóink és ügyfeleink által feltett kérdésekre válaszol szakértőnk:

Kérdezek


Kosa Lajos
2009. december 21. 09:36
(Nyugdíjpénztár)
Szeretnék a 18 éves fiu unokámnak 20 éves időfutamra nyugdijbiztosítást lekötni. Egyszeri azonnali lefizetéssel 10 Mio Ft, nak megfelelő euró, vagy dollár. 20 évig nem lehet kivenni, mennyi lenne ahozama és milyen garaciát adnak a kifizetésre? Most itthon vagyok tel: 06/308958322 hivhatnak is.Lehetséges 20 év utáni teljes kifizetés? Várom szives válaszukat üdv Kósa Lajos Sporveisgata 12 Norvégia 0354 Oslo
Tisztelt Kosa Lajos!

Ilyen típusú nyugdíjbiztosítás Magyarországon, az AEGON biztosítónál sajnos nincsen, de az életbiztosítások között valószínűleg talál megfelelő megoldást. A befektetéseken alapuló életbiztosításainkról több információt tudhat meg az alábbi oldalon: http://www.aegon.hu/eletbiztositasok/befektetesek Az Ön igényeinek leginkább az Aktív Invest Életbiztosítás felelne meg, melynek részleteit itt találja: http://www.aegon.hu/eletbiztositasok/befektetesek/aktiv_invest Az oldal alján lévő További információt kérek gombra kattintva részletes igényeiről tájékoztathatja az életbiztosítással foglalkozó szakértőnket, aki majd felveszi Önnel a kapcsolatot a további egyeztetések végett.

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő

AEGONdirekt szakértő
 
 

Frányicsné Szemely Emőke
2009. december 18. 19:06
(Kárrendezés)
Tisztelt Biztosító! Szeretném megtudni, hogy ha valakinek lejárt a jogosítványa, de a megujítása folymatban van, (amiről az Okmányirida kiállít egy igazoló lapot) és esetleg kárt okoz, vagy neki okoznak kárt egy karambolban, a biztosító fizet vagy nem? Mivel olyan helyen dolgozom, ahol gépkocsivezetőkkel van dolgom, ez egy örök dilemma, hogy vezethet-e vagy sem. Mi a biztosító állásfoglalása ebben az esetben? Várom válaszukat! Tisztelettel Frányicsné Szemely Emőke
Tisztelt Frányicsné Szemely Emőke!

A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást a 2009. évi LXII. törvény szabályozza (http://www.aegondirekt.hu/biztositas/kotelezo-biztositas/kotelezo-biztositas-torveny.php), melyben külön nincs kiemelve, hogy a jogosítvány megújítása alatt nem lehetne a keletkezett kárt kifizetni, így a Biztosító sem viselkedik másként, természetesen rendezésre kerülnek a károk ilyen esetben is.

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő, AEGONdirekt szakértő

AEGONdirekt szakértő
AEGONdirekt szakértő
 
 

Jónás Kálmánné
2009. december 09. 14:27
(Lakásbiztosítás)
Szépnapot kívánok!!! Kérdésem:Nincs autóm és így nem kell kötelezőt fizetnem,de lakásbiztosítást szeretnék kötni. Mia teendőm ez esetben ? -Mennyit kell fizetnem? Válaszát ellőre is köszönöm..
Tisztelt Jónás Kálmánné!

Lakásbiztosítást függetlenül attól, hogy van-e autója megkötheti. Díjat a https://www.aegondirekt.hu/biztositas/lakasbiztositas/lakasbiztositas-dijszamitas.php linkre kattintva tud számolni. A kapott tarifatáblából lehetősége van kiválasztani az Ön számára megfelelő csomagot. A sikeres kötést követően e-mail-t küldünk, ahonnan a szerződést ki tudja nyomtatni, a további teendőkről tájékoztatjuk.

Üdvözlettel, Sáfár Éva, Lakásbiztosítás termékmenedzser

Sáfár Éva
Lakásbiztosítás termékmenedzser
 
 

Emese
2009. december 07. 17:28
(Kisállat-biztosítás)
Vörösfülű ékszerteknősre lehet-e biztosítást kötni? Ha igen, milyen feltételekkel?
Tisztelt Emese!

A kisállat-biztosítást egyelőre csak kutya és macska kedvencekre lehet megkötni. Mivel nagy az érdeklődés egyéb állatok biztosítása iránt, így a jövő évre tervezzük a termék bővítését. Addig sajnos a vörös fülű ékszerteknős nem biztosítható.

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő, Kisállat-biztosítás

AEGONdirekt szakértő
Kisállat-biztosítás
 
 

Kiss Andrásné
2009. november 30. 20:09
(Lakásbiztosítás)
Köszönöm kérdésemre adott válaszukat! A következő kérdésem az lenne, hogy Gyálhoz legközelebb melyik fiókjuk esik, ahol az 1.-Ft-os lakásbiztositást megköthetném? Tisztelettel: Kiss Andrásné
Tisztelt Kiss Andrásné!

Kérdésére válaszolva tájékoztatom, hogy az 1 Ft-os lakásbiztosítást csak online lehet megkötni, a www.aegondirekt.hu oldalon.

Üdvözlettel, Sáfár Éva, Lakásbiztosítás termékmenedzser

Sáfár Éva
Lakásbiztosítás termékmenedzser
 
 

Kérdezek