Szakértő válaszol

Kérdezzen bátran, mi megválaszoljuk!

Biztosítás témakörben látogatóink és ügyfeleink által feltett kérdésekre válaszol szakértőnk:

Kérdezek


Sándor
2009. november 05. 05:39
(Lakásbiztosítás)
Az 1 Ft-os lakásbiztosítás választásakor a 3 éves tartamkedvezményt automatikusan jelöli a gép. Két kérdésem van: - a 3 év alatt végig 1 Ft/hó lesz a díjam? - a szintén automatikusan beállított önrész vállaláson, vagy bármely kockázaton lehet e módosítani a tartam alatt? Ha igen, akkor azonnal teljes árra változik a díj? Előre is köszönöm a válaszokat. Üdvözlettel, egy győri lakos.
Tisztelt Sándor!

AZ első évben havi 1 forintért tudjuk kínálni lakásbiztosítási csomagunkat. FONTOS tudnia, hogy a további években is IGEN KEDVEZŐ, az egyébként hűségnyilatkozat nélkül kötött más AEGON lakásbiztosításokhoz képest is olcsóbb. A díjkalkuláció során tájékoztatjuk, mennyibe kerülne a lakásbiztosítás, ha nem lenne akció. Így Ön el tudja dönteni, élni kíván-e a lehetőséggel. Az önrész fix, azon nem tud változtatni.

Üdvözlettel, Sáfár Éva, Lakásbiztosítás termékmenedzser

Sáfár Éva
Lakásbiztosítás termékmenedzser
 
 

köves istván
2009. november 04. 08:14
(Gépjármű-biztosítás)
eddig online még soha nemváltottam biztositót.ha váltanék arról kapok - e értesitést vagy valami kézzelfogató dolgot ?az előző biztositómnál automatikusan meszünik a biztositásom,vagy bekel mennem felmondani és kérni bonuszigazolást?tényleg küldik-e rendszeresen negyedévente a csekkeket,vagy nekemkellesz utánna szaladgálnom?
Tisztelt köves istván!

A biztosításváltásról visszaigazoló emailt kap, ahonnan le tudja tölteni a kötelező biztosítás ajánlatát. Fontos, hogy ezt nem szükséges visszapostáznia. Csoportos beszedési megbízás esetén a megbízást kell visszaküldenie illetve valamely kedvezmény igénybevétele esetén a kedvezményről szóló igazolást. A kötvényt a későbbiekben fogja megkapni az ajánlat rögzítése után.Biztosítóváltás során a jelenlegi biztosítónak írásos felmondó levelet kell benyújtania, a felmondásnak legkésőbb december 1-én éjfélig kell beérkeznie a biztosítóhoz. Az új biztosító a bonusz igazolást a jelenlegi biztosítótól beszeri, abban az esetben, ha megadja az új biztosítónak az ehhez szükséges adatokat.

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő

AEGONdirekt szakértő
 
 

Kovács Norbert
2009. november 03. 19:16
(Kötelező biztosítás)
Érdeklődnék miért nem lehet idén társaságuknál felmondani, és újrakötni a kötelezőt?
Tisztelt Kovács Norbert!

Az AEGON 2010-es tarifája úgy lett kialakítva, hogy a meglévő AEGON ügyfél felmondással ás újrakötéssel ugyan azt a díjat kapja mint az indexált díj. Tehát nem éri meg felmondani és újrakötni.

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő, AEGONdirekt szakértő

AEGONdirekt szakértő
AEGONdirekt szakértő
 
 

Tóth Katalin
2009. november 01. 22:43
(Kisállat-biztosítás)
Létezik-e olyan kisállatbiztosítás, mely az elkóborolt kutyus áltan közterúleten okozott anyagi károkat megtérítí a szenvedő félnek? Gondolok itt pl. gépjárműben keletkezett kárra egy kutyagázolás esetén.
Tisztelt Tóth Katalin!

Sajnos a kisállatok (kutya, macska) bármilyen gépjárműben vagy segédmotoros kerékpárban okozott kárát nem téríti a biztosító, a biztosítási feltételek szerint ezek nem minősülnek biztosítási eseménynek. A felelősségbiztosítás alól kizárt további eseményekről a biztosítási szabályzat III. fejezetének 2. pontjában talál.

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő, Kisállat-biztosítás

AEGONdirekt szakértő
Kisállat-biztosítás
 
 

Kertész Márta
2009. november 01. 10:43
(Lakásbiztosítás)
Tisztelt Szakértő Úr! Az Önök biztosítójánál érvényes lakásbiztosítással rendelkezem, amit szándékomban áll nagyobb értékre módosítani, miután a ház teljes körű felújításon esett át, ezáltal sokkal nagyobb értéket képvisel, mint amilyen értékre a biztosításunk szól. Kérdésem az, hogy ha Önöknél kötnék kötelező biztosítást a gépkocsimra, akkor a most meghirdetett 1 Ft-os lakásbiztosítás vonatkozhat-e rám szerződésmódosítás esetén? Köszönettel várom válaszát, tisztelettel: Kertész Márta
Tisztelt Kertész Márta!

Ha az AEGON biztosítónál rendelkezik lakásbiztosítással, akkor azt módosítani ún. átdolgozással lehetséges. A szerződések átdolgozását az ügyfélszolgálat végzi, telefonon a +36 (40) 204-204 ügyfélszolgálati számon, emailben az ugyfelszolgalat@aegon.hu címen. Az 1 Ft-os lakásbiztosítási akciónk azon ügyfelekre érvényes, akik még nem rendelkeznek AEGON lakásbiztosítással, így ezt Ön sajnos nem veheti igénybe. Ettől függetlenül - mivel van már AEGON lakásbiztosítása, a kötelező biztosításhoz igénybe tudja venni a partnerkedvezményt, mellyel még kevesebb lehet a kötelező biztosításának díja. További kedvezményeket elérni azon ügyfeleinknek, akik rendelkeznek már lakásbiztosítással, magánnyugdíjpénztári akciónk keretében nyújtunk, melyről az alábbi címen tájékozódhat: http://www.aegondirekt.hu/nyugdijpenztar/magannyugdijpenztar/magannyugdijpenztar-es-kotelezo-biztositas.php

Üdvözlettel, Sáfár Éva, Lakásbiztosítás termékmenedzser

Sáfár Éva
Lakásbiztosítás termékmenedzser
 
 

Kérdezek