Szakértő válaszol

Kérdezzen bátran, mi megválaszoljuk!

Biztosítás témakörben látogatóink és ügyfeleink által feltett kérdésekre válaszol szakértőnk:

Kérdezek


Macskalány
2009. november 27. 11:17
(Kisállat-biztosítás)
Érdeklődni szeretnék, amennyiben a cicáimra kisállatbiztositást kötök úgy maradhatunk-e a jól bevált kezelőorvosunknál, vagy a biztositó által ajánlott kezelőorvoshoz kell áttérnünk? Van-e jelentősége annak, hogy a cicáim mikrochippel rendelkeznek a biztositás szempontjából? Köszönettel: Macskalány
Tisztelt Macskalány!

Kedvencét bármely állatorvoshoz elviheti. Arra figyeljen, hogy a kisállat kezelő orvosa államilag elismert állatorvosi végzettséggel és működési engedéllyel rendelkezzen. A szerződéskötésnek nem feltétele a mikrochip. Azonban, ha bekövetkezik az első kár, Önnek, saját költségén be kell chipeltetnie kedvencét. Ne felejtse el a kárbejelentő dokumentumon feltüntetni a mikrochipes azonosítót, a biztosító ugyanis csak a már bechipelt állatokra fizet!

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő, Kisállat-biztosítás

AEGONdirekt szakértő
Kisállat-biztosítás
 
 

Kiss Andrásné
2009. november 24. 13:03
(Lakásbiztosítás)
Láttam az ajánlatuk között az 1.-Ft-os lakásbiztositást+kötelezőt, ez érdekelne,és ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy a házunkra pillanatnyilag szabadfelhasználásu jelzáloghitelt jegyeztek be, azért biztositáskötés váltása lehetséges-e?Ha igen, akkor igen válasz esetén érdekelne a dolog. Kinek kell ezt azután a banknál elintézni? A bank elfogadja ezt? Érdemes elkezdeni? Köszönettel: Kiss Andrásné
Tisztelt Kiss Andrásné!

A havi 1 Ft-os lakásbiztosítás megkötése esetén nem kizáró ok, ha az ingatlan hitellel terhet. Lehetséges a biztosító váltás, csak az új biztosítást is záradékoltatni kell a bank javára. Jelenlegi szerződését évfordulóval tudja felmondani (kötés napja, vagy az azt követő hónap elseje).

Üdvözlettel, Sáfár Éva, Lakásbiztosítás termékmenedzser

Sáfár Éva
Lakásbiztosítás termékmenedzser
 
 

Gyopovári Iván
2009. november 15. 14:45
(Kisállat-biztosítás)
Van egy Pityuka nevű papagájom. Nagyon okos madár, bármilyen emberi beszédet képes utánozni. Azt hallottam, hogy ezek a madarak gyakran elveszítik hangjukat betegség miatt. Erre is érvényes lenne a biztosítás? A választ előre is köszönöm.
Tisztelt Gyopovári Iván!

Kérdésére válaszolva tájékoztatom, hogy a kisállat-biztosítási termékünk nagyon új, ebben az évben biztosan nem módosítjuk. Mivel nagy az igény más kisállatok biztosítására, tervezzük a módozat bővítését, így lehetőség lesz egyéb házi kedvencek részére történő biztosítás kötésére.Jelenleg csak kutyára és macskára köthető a biztosítás.

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő, Kisállat-biztosítás

AEGONdirekt szakértő
Kisállat-biztosítás
 
 

Nagy Gyula
2009. november 15. 11:21
(CASCO biztosítás)
T. Cím! A meglévő Casco biztosításom évfordulója más biztosítónál október. Van-e lehetőség január 1-től más társasághoz átkötésre a meglévő bónusz megtartása mellett ? Nagy Gyula
Tisztelt Nagy Gyula!

Ahhoz, hogy új CASCO szerződést köthessen, a meglévő biztosítás felmondása szükséges.. Ezt évfordulókor teheti meg úgy, hogy felmondási igényét jelzi jelenlegi biztosítótársaságánál. Fontos a szerződés díjrendezettsége, hiszen csak ebben az esetben hozható át a bónuszfokozat.

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő, AEGONdirekt szakértő

AEGONdirekt szakértő
AEGONdirekt szakértő
 
 

Király István
2009. november 09. 14:03
(életbiztosítás)
Tisztelt Biztosító! Késem szíveskedjenek tájékoztatni arról, hogy DINASZTIA Életbiztosítást lehet-e díjmentesíteni? Ha igen mi a módja? Szeretnék még kérni szabályzatot az életbiztosítás általános és különös feltételeiről Köszönettel: Király István
Tisztelt Király István!

Tájékoztatjuk, hogy Dinasztia életbiztosítási termékünk nem tartalmaz díjmentesítési lehetőséget. Azonban számos olyan lehetőséget tudunk ajánlani, mely segítséget nyújthat egy esetleges átmeneti fizetési nehézség esetén. Lehetőség van a biztosítási díj fizetésének szüneteltetésére, mindaddig, amíg a biztosítás pénzalapja fedezetet nyújt az esedékes díjak és költségek levonására. Bizonyos feltételek fennállása esetén kölcsönt vehet fel biztosítási szerződésére vagy igénybe veheti az AEGON Magyarország Hitel Zrt. gyors, egyszerű és kényelmes személyi kölcsönét, melyet a díjelmaradása törlesztésén túl, igénye szerinti célokra használhat fel és biztosítási védelme is változatlanul megmarad. Biztosítási díját is csökkentheti az esetlegesen megkötött kiegészítő biztosítások, díjnövelési opció csökkentésével, lemondásával. További információkért kérjük, hívja Telefonos Ügyfélszolgálatunkat, hogy segíthessünk és megtaláljuk az Önnek megfelelő megoldást.

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő, AEGONdirekt szakértő

AEGONdirekt szakértő
AEGONdirekt szakértő
 
 

Kérdezek