Sok síbiztosítást kötöttek az idei síszezonban

Az idei síszezonban igen sok, kifejezetten síelésre kialakított utasbiztosítást kötöttek a téli sportolni vágyók. Az AEGONdirekt.hu az EUB téli sport csomagjai közül igen népszerű volt a Fekete, legtöbb szolgáltatást nyújtó biztosítása.

Népszerű a síbiztosítás

A legtöbb kiutazónak a legfontosabb szempontok az orvosi és mentési költségeket tekintése volt, de egyre népszerűbbek a sífelszerelések és a síbérlet biztosítása is. A gépjármű asszisztencia még továbbra sem elsődleges az utazóknak, annak ellenére, hogy legtöbbet autóval közelítik meg a célpontjukat.

Az interneten biztosítást kötők szeretik, hogy van lehetőségük összehasonlítani a csomagokat, mely az AEGONdirekt.hu-n igen egyszerű, nem csak a biztosítási összegeket, de a tartalmazott szolgáltatások körét is egyszerűen át lehet tekinteni. Jellemző, hogy az emberek inkább hajlandóak egy kicsit többet fizetni, ha cserébe nagyobb biztonságot kapnak. Ennek ellenére még mindig vannak, akik kihasználják, hogy olcsó biztosítást is tudnak kötni, és inkább fontosabb nekik a költségek minimalizálása.