Utasbiztosítási akciót hirdet az Aegon

Az akció részletes leírása:

Az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. (továbbiakban Biztosító) online Utasbiztosítási akciót hirdet 2015. június 22. és 2015. szeptember 30. éjfél között az aegondirekt.hu és aegon.hu weboldalakon. Az akcióban részt vehet bármilyen magyarországi állandó lakcímmel rendelkező, legalább 18 éves magyar állampolgár, aki a biztosítási feltételekben foglaltak szerint Aegon Utasbiztosítási szerződés megkötésére jogosult, és az alább részletezett további feltételek szerint díjrendezett utasbiztosítási szerződést köt.

Az akció keretében nyújtott ajándékok és szolgáltatások, valamint a jogosultsági feltételek részletezése:

Az akciós időszakban minden felhasználó számára, aki legalább 10.000 Ft biztosítási díjú, díjrendezett utasbiztosítást köt, egy ajándékcsomagot juttat el a Biztosító, amely Fabulon napvédőszereket tartalmaz.

Azon felhasználók számára, akik az akció időtartama alatt olyan díjrendezett „Adria TOP” vagy „Adria TOP Oxigén” fantázianevű utasbiztosítást kötnek, ahol a megjelölt úti cél Horvátország és a kalkuláció során az utazás módjához az autóval történő utazást jelölték meg, valamint a gépjármű életkora nem haladja meg a 15 évet, a Biztosító a megkötött utasbiztosítási szerződéshez, a szerződés időtartamára, a gépjármű asszisztencia kiegészítő szolgáltatást ingyen adja.

A fenti két akció együttesen is érvényes. Példa: Egy család Horvátországba utazik nyaralni autóval, Adria TOP fantázianevű Aegon utasbiztosítási szerződést kötnek, a biztosítás díja legalább 10.000 forint, akkor ajándékba kapnak egy Fabulon ajándék csomagot, valamint az utasbiztosítás időtartamára ingyen gépjármű asszisztencia szolgáltatásban részesülnek.

A Fabulon napvédő szettet a Biztosító az Internetes oldalon külön erre a célra kialakított cím mezőben megadott szállítási címre juttatja el a Trans-o-Flex Kft. közreműködésével. Az online utasbiztosítási szerződéskötési folyamatban a rendszer pontosan tájékoztatja az Ügyfelet arról, hogy a csomag kézbesítése mikor fog megtörténni.

A Fabulon napvédő szett készpénzre nem átváltható. A felhasználó által esetlegesen rosszul megadott szállítási adatok miatt felmerülő szállítási problémákért a Biztosítót felelősség nem terheli. A Biztosító minden tőle telhetőt elkövet, hogy a jogosultak hozzájussanak ajándékcsomagjukhoz. Az esetleges termékhibákért, a termék helytelen használatából fakadó esetleges egészségügyi problémákért a Biztosítót felelősség nem terheli.

Jelen akció a Biztosító által meghirdetett további akciókkal nem vonható össze.

A tájékoztatás nem teljes körű. Az utasbiztosítási feltételekről itt olvashat további információkat.