Utasbiztosítás hírek

A hazai- és nemzetközi biztosítási piac utasbiztosítással kapcsolatos hírei:


Hol nyaralhatunk idén biztonságosan?

2015-07-27 09:25:13, utasbiztositas

Az elmúlt években sok kedvelt magyar turistacélpont vált kockázatos úti céllá, ezért mielőtt útnak indulunk, elengedhetetlen, hogy alaposan informálódjunk az esetleges veszélyekről. Statisztikailag persze kicsi az esélye, hogy egy olyan helyen, ahová az utazási irodák készséggel elvisznek, bajunk eshet, a kockázatokat azonban mindenképpen ismernünk kell.

6 jótanács, hogy biztonságosan vehessünk fel pénzt nyaraláskor

2015-07-27 09:24:37, utasbiztositas

Ma már ritka, hogy valaki a nyaralás teljes büdzséjét a zsebében vinné magával – biztonságosabb is bankszámlán tárolni a pénzt, és csak akkor felvenni azt, amikor szükség van rá. Ekkor is ügyelnünk kell azonban a biztonságra.

Mit tegyünk, hogy ne lopják el az autót külföldön?

2015-07-27 09:23:44, utasbiztositas

Az autólopási statisztikák Európában csúcsokat döntögetnek az elmúlt években, ami nem jó hír azok számára, akik kocsival szeretnének nekivágni a nyaralásnak. Különösen a nagy értékű, luxusautók nincsenek biztonságban – ha ilyennel indulunk útnak, nem tehetjük meg, hogy ne gondoskodjunk magunk is a minimális biztonságról.

Mit tehetünk, ha nyaralás közben ellopják az iratainkat?

2015-07-27 09:22:36, utasbiztositas

Az egyik legkellemetlenebb dolog, ami csak történhet a nyaralás során, ha kirabolnak minket. Különösen kellemetlen, ha iratainknak kél lába - adott esetben ez még magát a hazautazást is ellehetetlenítheti. Mit tehetünk tehát, ha mégis áldozattá válunk?

Hogyan ne veszítsük el a poggyászt, és mit tegyünk, ha mégis sikerül?

2015-07-01 09:53:46, utasbiztositas

Kevés olyan dolog van, ami képes annyira tönkretenni egy vakációt már az első pillanatban, mintha poggyászunk – benne minden holminkkal – köddé válik az út során. Milyen óvintézkedéseket tehetünk ez ellen?