Utasbiztosítás hírek

A hazai- és nemzetközi biztosítási piac utasbiztosítással kapcsolatos hírei:


Biztonság a szállodában - mire kell odafigyelnünk?

2015-09-23 09:49:52, utasbiztositas

Ha utazunk - és sokan vannak, akik éppen ősszel veszik ki szabadságukat - nem mindegy, hogy milyen szállodában szállunk meg. Adunk néhány tippet, hogyan tudhatjuk értékeinket a legnagyobb biztonságban.

Érdemes-e egyetlen hétvége miatt utasbiztosítást kötnünk?

2015-09-07 11:53:40, utasbiztositas

Aki hosszabb nyaralásra indul – pláne, ha nem valamely európai országba, hanem messzebbre viszi útja – valószínűleg köt valamilyen utasbiztosítást. Sokan azonban, akik csak néhány napra hagyják el az országot, úgy gondolkodnak, ennyi időre felesleges erre időt és pénzt pazarolni.

Hol nyaralhatunk idén biztonságosan?

2015-07-27 09:25:13, utasbiztositas

Az elmúlt években sok kedvelt magyar turistacélpont vált kockázatos úti céllá, ezért mielőtt útnak indulunk, elengedhetetlen, hogy alaposan informálódjunk az esetleges veszélyekről. Statisztikailag persze kicsi az esélye, hogy egy olyan helyen, ahová az utazási irodák készséggel elvisznek, bajunk eshet, a kockázatokat azonban mindenképpen ismernünk kell.

6 jótanács, hogy biztonságosan vehessünk fel pénzt nyaraláskor

2015-07-27 09:24:37, utasbiztositas

Ma már ritka, hogy valaki a nyaralás teljes büdzséjét a zsebében vinné magával – biztonságosabb is bankszámlán tárolni a pénzt, és csak akkor felvenni azt, amikor szükség van rá. Ekkor is ügyelnünk kell azonban a biztonságra.

Mit tegyünk, hogy ne lopják el az autót külföldön?

2015-07-27 09:23:44, utasbiztositas

Az autólopási statisztikák Európában csúcsokat döntögetnek az elmúlt években, ami nem jó hír azok számára, akik kocsival szeretnének nekivágni a nyaralásnak. Különösen a nagy értékű, luxusautók nincsenek biztonságban – ha ilyennel indulunk útnak, nem tehetjük meg, hogy ne gondoskodjunk magunk is a minimális biztonságról.