Utasbiztosítás hírek

A hazai- és nemzetközi biztosítási piac utasbiztosítással kapcsolatos hírei:


A legtöbbet guglizott utazásos kifejezés és a válasz rá

2015-01-19 08:46:57, utasbiztositas

Utazás témában évek óta világszerte az ‘olcsó utazás’ kifejezésre keresnek rá az emberek. Ha Ön is köztük van, vagy ettől függetlenül is érdekli, milyen módon lehet takarékosan, de mégis a megszokott színvonalon utazni, olvassa el tippjeinket.

5 rönkház, ahol jól érezné magát

2014-12-04 12:28:22, utasbiztositas

Romantikázni vagy egy hétvégi nagy bulihoz: 5 stílusos rönkház-szállást ajánlunk itthon és Szlovákiában – kandallóval, hatalmas zöld réttel, szaunával.

Mi az a jet lag és hogyan tegyünk ellene?

2014-11-07 10:53:22, utasbiztositas

A jet lag azoknak a tüneteknek a közös megnevezése, amelyeket akkor érzünk, ha repülőn utazva egy vagy több időzónán átlépünk. Igazán jó magyar kifejezés nincs rá, talán időátállási rosszullét lehetne.

Három szuper kirándulóhely Budapest közelében

2014-09-15 09:25:41, utasbiztositas

Az ősz általában a kirándulások évszaka, sokak szerint ilyenkor a legszebb a természet. A nyári hőség és a hosszabb nyaralások után megkezdődik az iskola és a munkahelyi mókuskerék, de a hétvégék általában jó alkalmat adnak arra, hogy akár csak egy napra, vagy néhány órára elugorjunk valamelyik közeli kirándulóhelyre, ha éppen jó az idő.

Hasznos tippek, hogy merre induljon az utószezonban

2014-08-18 15:28:28, utasbiztositas

Annak is megvan a maga szépsége, amikor a nyár a végéhez közeledik: akkor kezdődik ugyanis az utószezon. Gyerek nélkül vagy kicsi gyerekkel ez a legideálisabb időszak a nyaralásra. Az árak sokkal elfogadhatóbbak, nagyobb a választék mindenből és kisebb a tömeg. Az idő legtöbbször még nyárias, de nincs elviselhetetlen kánikula. Igaz ugyan, hogy ki kell várni az egész nyarat, cserébe viszont akkor csomagolhatunk a nyaralásra, amikor mások már szinte el is felejtették, hol voltak. Összegyűjtöttük azokat a helyeket, amelyek közül bármelyik tökéletes úti cél egy utószezoni vakációra.