Utasbiztosítás szakértő válaszol

Kérdezzen bátran, mi megválaszoljuk!

Utasbiztosítás témakörben látogatóink és ügyfeleink által feltett kérdésekre válaszol szakértőnk:

Kérdezek


Veress Károly
2015. július 02. 10:47
Feleségemmel és 7 éves kislányommal Bulgáriába utazok julius közepén! Utazás módja:repülőgép Az ARANY biztosítási csomagot néztük ki magunknak! Ha probléma merül fel, milyen telefon számot kell hívnom?? Interneten köthetem e a biztosítást? igy banki átutalással fizetnék! Válaszát emailba kérném!! Veress Károly
Tisztelt Veress Károly!

Baj esetén a kötvényen feltüntetett 24 órás magyar nyelvű segélyvonalat kell hívni, ott az operátor ad útbaigazítást. A biztosítási összeget csak bankkártyás fizetéssel lehet kiegyenlíteni, más fizetési mód nem lehetséges.

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő, Utasbiztosítás

AEGONdirekt szakértő
Utasbiztosítás

Kőszegi Kata
2011. június 03. 14:44
Üdvözlöm! Várandósságom 29. hetén utazok a párommal néhány napra külföldre. Szeretnék biztosítást, amely a babát is védi. Létezik ilyen, vagy elég egy sima-normál utasbiztosítást kötnünk? Várom válaszát! Üdv.: K.Kata
Tisztelt Kőszegi Kata!

Sürgősségi terhességi vagy szülészeti ellátás legfeljebb a terhesség 24. hetének végéig vehető igénybe.

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő, Utasbiztosítás

AEGONdirekt szakértő
Utasbiztosítás

Wéber András
2010. augusztus 21. 20:44
Tisztelt Szakértő! Szeptember 17-26.-ig Horvátországba utazunk Primostenbe. Mennyi 2 fő részére erre az időre az utasbiztosítást
Tisztelt Wéber András!

Több csomag közül van lehetősége választani. Ezek szolgáltatásban és díjban térnek el egymástól. Azt javasolnám Önnek, hogy https://www.aegondirekt.hu/biztositas/utasbiztositas/utasbiztositas-kalkulator.php linkre kattintva végezzen egy számítást. Ehhez csak pár adatot kell megadnia.

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő, Utasbiztosítás

AEGONdirekt szakértő
Utasbiztosítás

fábián sándor
2010. június 26. 19:49
Tisztelt szakértő! Körülbelül másfél évre az USA-ba utazom tanulni. A feleségem, aki elkísér, 24 hetes terhes. Ebből adódóan amerikában fog szülni. Van-e bármiféle biztosítás, ami magában foglalná a terhességgel kapcsolatos rutin vizsgálatokat és a szülés költségeit.
Tisztelt fábián sándor!

Társaságunk széles körű fedezetvállalással, a szabályzatokban leírt feltételek mellett áll leendő és jelenlegi Ügyfeleink rendelkezésére, a termékeink között szereplő élet-, betegség- és balesetbiztosításokkal. Kórházi és a Műtéti biztosításaink meghatározott biztosítási eseményekre jelentenek fedezetet, nem költségfedező jellegűek (rutinvizsgálatokat és konkrét kórházi/műtéti költségeket nem fedeznek), hanem, a szabályzatokban leírt feltételek teljesülése esetén, meghatározott biztosítási összegek térítésére szólnak. (Kismamák biztosításkötéseivel kapcsolatban általában alkalmazott szabály, hogy – függően a várandósság során felmerülő esetleges problémáktól is – a terhesség 6. hónapjával bezárólag lehetséges biztosításkötés.) Az Ön által leírt konkrét igényre azonban, sajnálatos módon nem jelentenek megoldást a Kórházi és a Műtéti térítésre szóló biztosítási termékeink, egyrészt jellegük, másrészt a területi hatályuk miatt, a kint tartózkodásuk idejére. Egyéb, elsősorban élet- és balesetbiztosításaink azonban természetesen fedezetet jelentenek a nem várt esetleges problémákra nézve. A fentiek alapján, amerikai tartózkodásuk időtartamától is függően, mindenképpen célszerűnek látszik egyrészt utazási biztosítás megkötése, másrészt az amerikai szabályozás szerint legalkalmasabb biztosítási szerződés kiválasztása és megkötése, ott helyben.

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő, Utasbiztosítás

AEGONdirekt szakértő
Utasbiztosítás

Gilanné Radványi Rózsa
2009. augusztus 31. 08:06
Gyermekem külföldre utazik fél évre hogy ott folytassa tanulmányit. Kérdésem, hogy számára milyen biztosítást tudnának ajánlani?
Tisztelt Gilanné Radványi Rózsa!

Kérdésére válaszolva tájékoztatom, hogy a biztosítási szerződés a szerződésben meghatározott lejárati ideig, de legfeljebb 60 napig tart.

Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő, Utasbiztosítás

AEGONdirekt szakértő
Utasbiztosítás

Kérdezek